Létrehozva: 2017-05-15 11:27:00

Nyár végén érkezik a Seat Ateca FR

Szerző: Magyar Autókereskedőház Zrt.

Az Seat Ateca FR a sportos SUV-ok kategóriájában készül majd helyt állni, jó esélyekkel


Az új Seat Ateca FR a sportosabb lökhárítókkal, az alumínium berakásokkal és a kontrasztos fekete légterelővel meggyőzően dinamikussá vált, SUV létéhez képest. A fekete Alcantara ülések és kárpitok, valamint a bőr kormány választható színű varrásokkal még inkább feldobják az autót. A júliusban érkező FR a gyári 18-as kerekek helyett 19-es gurulókkal is kérhető majd.

Seat Ateca FR

Háromféle motorral lesz elérhető, 1.4 literes TSI, 2.0 literes TSI és a szintén 2.0 literes TDI. A nagyobb TSI-hez csak DSG sebességváltó, a többi még manuális váltó is kérhető majd. Egyértelműen az 1.4-es kéziváltós verzió lesz a legolcsóbb, a TDI 4Drive, DSG pedig a legborsosabb, ami árban megközelíti a legfelszereltebb Nissan Quashquai Teknát.

Seat Ateca FR

Az FR turbós benzines és dízel motorokkal kerül a nagyközönség elé, 148 és 187 lóerő között, szintén manuális vagy DSG váltóval. Az FR modell opcionális összkerékhajtással is kérhető majd, a Dynamic Chassis Control pedig várhatóan a Normal-Comfort-Sport módozatokkal fog majd rendelkezni.

Seat Ateca FR

Az autó májusban kerül hivatalosan bemutatásra a Barcelonai Automobile Show keretein belül, az első érkezők augusztusra várhatóak.

Forrás:

Ajánlott cikkeink: