Tesla rendelés Magyarország

Németországból importált új és használt elektromos autók

A Magyar Autókereskedőház Zrt. a 2019-es évben sikeresen beindította a TESLA.HU internetes weboldalt, ami 2020 végétől MAH-EV.HU domain néven ment tovább. Ezen az oldalon TESLA típusú járművek rendelését lehet leadni. Mondhatni a legjobbal kezdtük az elektromos autózást és meg is szerettük. Ezért is fordítunk kiemelt figyelmet az elmúlt években a Németországból importált használt autók kapcsán az elektromos autókra. Vásárlásuk ma már nem csak környezettudatos szemléletet tükröz, de egyben racionális választás, ha figyelembe vesszük a városi használat hosszútávú üzemeltetési költségeit.

Ha nem TESLA lenne a választott jármű, akkor is a MAH Zrt. jelenti a megoldást használt elektromos autók behozatala szempontjából. Lenti keresőfelületünkön a mobile.de teljes elektromos autó kínálatát tudja végigböngészni magyar nyelven. Hirdetéseinkben az autó részletes technikai adatai is megismerhetőek és kereshetőek! Járműveink átlátható és szabályozott folyamatokon keresztül kerülnek az Ön tulajdonában, miután legalább öt lépésben meggyőzödtünk az kiválasztott jármű kiváló technikai és esztétikai állapotáról, illetve ellenőrzött futásteljesítményről és felszereltségéről.

Elektromos autók finanszírozása kapcsán is a piacon elérhető egyik legalacsonyabb kamatszintet tudjuk biztosítani ügyfeleinknek, a ügyintézési folyamat összes terhét átvállalva. Casco vagy kötelező biztosítás tekintetében számos biztosító társaság termékét kínáljuk ügyfeleinknek, melyek jelenleg a piacon elérhető legkedvezőbb termékek.

Mindenből többet adunk, mint azt elvárná.

Ha regisztrál a piacon egyedülálló kényelmi szolgáltatásainkra (parkoló, árfigyelő, autó összehasonlítás, kalkulátorok, stb.), akkor árrésünkből támogatjuk az Ön által megjelölt közhasznú alapítványt.

Magyar autókereskedőház ZRT.

Prémium autó import felsőfokon


80 év

Szakmai tapasztalat

1000+

Elégedett ügyfél

326 635

Autó az adatbázisban

Garancia

Öt lépésben, gondosan ellenőrzött előéletű, prémium német import autóink garanciát jelentenek az Ön gyors és pontos kiszolgálására.

Egyszerű

Keressen magyar nyelven!
A mobile.de hivatalos magyar partnereként kényelmesen kereshet prémium import kínálatunkban.

Átlátható

Nincs rejtett költség, egyéb díj, se váratlan meglepetés. Minden tevékenységünket ISO 9001 minősítés szerint végezzük - az Ön biztonsága érdekében.

A legfejlettebb kereső

Hirdetéseinkben az autó részletes technikai adatai (méret, fogyasztás és minden egyéb) is megismerhetőek és kereshetőek!