Jótékonyság

A Magyar Autókereskedőház Zrt. szeretne visszaadni a közösségnek valamit abból, amit megteremt. Munkatársaink az elmúlt évek alatt összetartó közösségként folyamatosan egyre nagyobb sikereket értek el a külföldi prémium import autók kereskedelmével, de közben azt sem felejtettük el, hogy honnan indultunk el, és hogy a fejlődés csak akkor tartható fenn, ha közben a környezetünkre is gondolunk.

A jótékonyság olyan humanitárius cselekedet, amikor ellenszolgáltatás nélkül segítünk a rászorulóknak. Mi a saját lehetőségeinken belül azoknak szeretnénk segíteni, akikre Önök gondolnak. Azoknak az ügyeknek vagy embereknek, akik Önökhöz, az ügyfeleinkhez a legközelebb állnak. Hiszen Önök nélkül mi sem gondolhatnánk másokra.

Ezért szeretnénk minden autóvásárláshoz kapcsolódóan a saját forrásainkból 20 000 forinttal támogatni egy olyat szervezetet vagy alapítványt, amit Ön választ. Keresse meg a lenti kereső segítéségvel, hogy kit szeretne támogatni, és a vásárlás során töltse ki a adományozási nyilatkozatunkat kollégánkkal. Az adományt mi adjuk, de az Ön nevében.