Tesla rendelés Magyarország

Rendelje meg tőlünk lakóautóját
és mi teljesítjük álmát!

A magyar autópiac meghatározó szereplőjeként a MAH Zrt.-nél kiváló minőségű prémium járművek importja mellett, immáron lakóautók és lakókocsik beszerzésében is állunk ügyfeleink rendelkezésére. A mobile.de hivatalos magyar partnereiként minden kategóriát lefedő, széles kínálatból válogathatnak, valamint egyszerűen "parkolóba" helyezhetik és össze is hasonlíthatják a járműveket. Jó böngészést kívánunk!

Mindenből többet adunk, mint azt elvárná.

Ha regisztrál a piacon egyedülálló kényelmi szolgáltatásainkra (parkoló, árfigyelő, autó összehasonlítás, kalkulátorok, stb.), akkor egyúttal kedvezményt is adunk Önnek a vételárból. Sőt, árrésünkből támogatjuk az Ön által megjelölt közhasznú alapítványt is.

Magyar autókereskedőház ZRT.

Prémium autó import felsőfokon


80 év

Szakmai tapasztalat

1000+

Elégedett ügyfél

326 635

Autó az adatbázisban

Garancia

Öt lépésben, gondosan ellenőrzött előéletű, prémium német import autóink garanciát jelentenek az Ön gyors és pontos kiszolgálására.

Egyszerű

Keressen magyar nyelven!
A mobile.de hivatalos magyar partnereként kényelmesen kereshet prémium import kínálatunkban.

Átlátható

Nincs rejtett költség, egyéb díj, se váratlan meglepetés. Minden tevékenységünket ISO 9001 minősítés szerint végezzük - az Ön biztonsága érdekében.

A legfejlettebb kereső

Hirdetéseinkben az autó részletes technikai adatai (méret, fogyasztás és minden egyéb) is megismerhetőek és kereshetőek!