Létrehozva: 2016-08-15 16:27:00

Visszatér a Karma

Szerző: Magyar Autókereskedőház Zrt.

Karma Revero néven tér vissza a Fisker négyajtós hibridje


Egy ideig úgy tűnt, a Fisker Karma akár a csúcsra is törhet fantasztikus formatervű hibrid luxusszedánjával, de egyszer csak vége lett Henrik Fisker cégének. Most egy újabb viszi tovább, a Revero.

Szinte egy az egyben a régi Fisker Karma az új Karma Revero, megtartották a tetőbe épített napelempanelt, amivel az egyébként konnektorról is tölthető akkumulátorait képes táplálni, de új multimédiás rendszert kapott, ennél többet csak a nagy bemutatón mondanak

Karma Revero

Fura dolgok történtek a Fisker Karma körül, először egészen úgy tűnt, hogy bomba siker lesz és szépen haladnak fölfelé a létrán új modellekkel. Még a sztárok is bevásároltak a Karmából, elég exkluzív, mutatós, meg persze erős kocsi volt ahhoz, hogy belopja magát a gazdagok szívébe. Hibrid csúcstechnika, ráadásul konnektorról tölthető, ütős dizájnnal, aztán Henrik Fisker lemondott cégéről. Ugrott a Karma is, egészen az új befektetők zsebébe, akiknek új márkát kellett hozzá alapítaniuk, ez lett a Karma, az autójuk pedig a Revero.

Nagy ötlet megtartani a Karma nevet, ráadásul márkanévként, ha már az első autójuk szinte centire ugyanaz, amit a Fisker gyártott. Bár nem mai konstrukció, egy-két bőrt még lehúzhatnak a Karmáról, viszont hamar elő kell majd állniuk egy új modellel, a kevés változtatás miatt nem fogja sokáig húzni a Revero. Egyelőre semmi konkrétat nem közöltek róla, szeptember 8-án lesz a nagy leleplezés, de meglepődnénk, ha az eredeti Karmától drasztikusan eltérne a specifikációja.

Forrás:

www.autonavigator.hu

Ajánlott cikkeink: