Létrehozva: 2021-04-16 08:21:07

Ez történt márciusban a Magyar Autókereskedőház Zrt. életében

Szerző: Magyar Autókereskedőház Zrt.

Hamarosan elkészül a XXI. századi igényeket kielégítő, prémium-autószalonunk.


Néhány hónapot egyelőre még biztosan várni kell arra, hogy végre teljes pompájában megnyílhasson a Magyar Autókereskedőház Zrt. vadonatúj, prémiumautó-szalonja, ám addig sem tétlenkedünk. 

Értékesítés szempontjából márciusban egy sikeresnek mondható hónapot zárt a MAH Zrt. Ügyfeleink összesen 14 darab autó, több Tesla Model 3 és Tesla Model S, egy BMW X1-es, valamint egy Land Rover Evoque kulcsait is átvehették. Mindemellett kollégáink több mint 80 érdeklődőt fogadtak, ezekből a megkeresésekből végül 17 megrendelés született. 

Fontos kiemelni, hogy a Magyar Autókereskedőház által értékesített Tesla modellek magyar rendszámmal, a vásárló nevére írva kerülnek értékesítésre és átadásra, hiszen ez is része a teljeskörű ügyintézésnek, amit kínálunk. Mindezt természetesen rejtett költségek nélkül.

Közben folyamatosan zajlanak a mintegy 680 négyzetméter alapterületű prémiumautó-szalon kivitelezési munkálatai, és napról-napra egyre közelebb kerülünk az áhított végeredmény eléréséhez. Olyannyira, hogy terveink szerint a vadonatúj szalon az év közepén már teljes pompájában várja majd az érdeklődőket. Jelenleg az olyan finomhangolás zajlik, mint a rejtett világítás beszerelése, de az igazán látványos dolgok csak ezután következnek. Ezzel párhuzamosan természetesen zajlik a bemutatóteremhez kapcsolódó kiszolgálóhelyiségek, irodák kialakítása is.

épül a MAH Zrt. prémiumautó-szalonja

épül a MAH Zrt. prémiumautó-szalonja

 

a MAH Zrt. étkezője

a MAH Zrt. megújult tárgyalója

 

Mindezek mellett változatlanul kedvező finanszírozási és biztosítási ajánlatok várjuk a leendő ügyfeleket, mindenki minőségi és ügyfélbarát kiszolgálásban részesül, aki felkeres minket online vagy offline formában. 

Továbbra is minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!



Ha Te is szeretnél prémium használt autót külföldről, akkor keresd kollégánkat, Král Ádámot ([email protected]), aki készséggel áll rendelkezésedre telefonon (+36-20-666-8888) vagy e-mailben.