Létrehozva: 2024-02-09 02:02:54

A Genfi Autószalonon debütál a vadonatúj MG3

Szerző: Magyar Autókereskedőház Zrt.

Az MG Motor a 2024-es Genfi Autószalonon, február 26-án, hétfőn mutatja be az új MG3 hibrid kisautóját. Ez lesz az MG nagy érdeklődésre számot tartó szuperminijének világpremierje, amelyet 2024-ben kínálnak majd eladásra először az európai vásárlóknak.


A márka a brit piacon jól bevált benzinmotoros modell helyébe lépő MG3 Hybrid Plus mérföldkövet jelent az MG hajtáslánc-fejlesztésében, és az ügyfeleknek először kínál lehetőséget egy színtiszta hibrid MG vezetésére. A technológiailag fejlett hibrid rendszer a hatékonyság, a teljesítmény és a környezetbarát vezetés kategóriavezető kombinációját nyújtja; új mércét állít fel a rendkívül fontos városi kisautó szegmensben. 

Az új MG3 kiemeli az MG elkötelezettségét, hogy az ügyfelek számára szériafelszereltségként számos vezetéstámogató és szórakoztató funkciót kínáljon, mint például az új, két kijelzős képernyő és a konnektivitási szolgáltatások széles választéka.  

"Az MG3 a B-szegmens hibrid ferdehátú modelljei közül a valós körülmények között nyújtott teljesítmény, gazdaságosság, kifinomultság és technológia kivételes keverékét kínálja. Biztosak vagyunk benne, hogy nagyon erős kihívó lesz egy olyan piacon, ahol a vásárlók egyszerre igénylik a kiváló ár-érték arányt és a praktikumot" – nyilatkozta Szabó Csaba, az MG Motor Hungary márkaigazgatója.

Az MG hamarosan érkező Cyberster zászlóshajója szintén kiemelt szerepet kap Genfben. A teljesen elektromos hajtású roadster lehengerlő színválasztékát is nyilvánosságra hozzák, és az MG megerősíti a kabrió villanyautó lenyűgöző teljesítményét és hatótávolságát.  

Az MG3-at az MG sajtókonferenciáján mutatják be: február 26-án, hétfőn, 10:30 CET. (MG stand, 4. csarnok)

Címkék: MG