GENESIS


GENESIS gépjárművek importja
Nyugat-Európából

A GENESIS autómárka modelljei már Magyarországon is elérhetőek kínálatunkban. Az általunk importált és értékesített újszerű és használt modelleket Nyugat-Európából importáljuk és értékesítjük a magyar gépjárműpiacra. Magyar Autókereskedőház Zrt. nem hivatalos GENESIS importőr!


A Genesis Motor LLC, vagy ahogy általában szokták nevezni, a Genesis a dél-koreai Hyundai Motor Group luxusjárműrészlegeként látta meg a napvilágot. A gyártó központja Szöulban található, elnök vezérigazgatója Won-Hee Lee. A Genesis független autómárkát 2015. november 4-én jelentették be, és a bejelentést követően mindössze két éven belül be is mutatták az első luxusszedánjukat, a Genesis G90-et. A neves JD Power piackutató cég 2020-ban a legmegbízhatóbb, 2021-ben pedig technológiailag a leginnovatívabb cégnek nevezte a Genesis márkát Észak-Amerikában.

Genesis GV80 ár

Kezdeti évek a Hyundai Motor Group égisze alatt

A Hyundai 2003-ban alkotta meg a Genesis koncepcióját, 2007-ben mutatták be első modelljüket. A karosszéria tervezése mintegy három évig tartott, a program összköltsége elérte az 500 millió dollárt a 23 hónapos fejlesztési időszak alatt. A magas megbízhatóságot szem előtt tartva a gyártó mintegy 800 000 mérföldön keresztül tesztelte az autót.

A Hyundai 2008-ban mutatta be a Genesist az Észak-Amerikai Nemzetközi Autószalonon.

Önálló márkaként

A Genesis Motor 2015. december 9-én jelentette be első modelljét és mintegy két éven belül el is kezdte a G90-es luxusszedán forgalmazását. (Dél-Koreában EQ900 néven került forgalomba.) A 2016-os Észak-Amerikai Nemzetközi Autószalonon debütált a G90-es és G80-as modell, ugyanezen év szeptemberében a Genesis kereskedői már értékesítették is az első járműveket. Az elérhető hajtásláncok közé tartozott a 3.3T, 3.3T HTRAC, 5.0, 5.0 HTRAC.

Az új Genesis márka modelljei formavilágának kidolgozásához a Hyundai Motor létrehozta a különálló Presztízs Forma Részleget. 2016 közepétől a korábban az Audi, Bentley, Lamborghini, SEAT és Skoda márkák formáiért felelős Luc Donckerwolke a Hyundai Motor Formatervezési Központjának vezetőjeként vezeti az osztályt. Az új Presztízs Forma Részleg munkáját Peter Schreyer felügyeli, aki a Hyundai Motor Group Formatervezési Részlegének elnökeként felelős a csoport márkáinak formáiért.  

A G90 két generációváltáson esett át 2018-ben és 2020-ban. A márka első SUV-ját, a GV80-as modellt 2020. január 14-én mutatták be, ezt követte két kisebb SUV modell, a GV60 és a GV70-es luxusterepjáró. A Genesist jelenleg Dél-Koreában, Kínában, Közel-Keleten, Oroszországban, Kanadában, Ausztráliában, az Egyesült Államokban, Európában és Ázsia több részén forgalmazzák.

Genesis GV80 középkonzol

Európai megjelenés 

A Genesis G70 Shooting Brake debütálásával bejelentették, hogy bemutatkoznak az európai piacon. Az európai piacon jelenleg 6 Genesis modell érhető el. A GV70 városi terepjáró mellett SUV kategóriában a GV80-as benzines és dieseles erőforrással érhető el, valamint gyártás előtt áll GV60-as teljesen elektromos hajtással. Szedán kategóriában pedig a G70 és G80 modellek vásárolhatóak meg, utóbbi teljesen elektromos hajtáslánccal is. 

A Genesis Magyarországon

Jelenleg hivatalos Genesis márkakereskedés nincs Magyarországon! Kínálatunkban megtalálható az összes Európában forgalmazott Genesis modell. 

A MAH Zrt. már nem csak eladott Genesis gépjárművet, hanem a Genesis GV80-ról egy tesztvideót is forgatott. 

Forrás

Válasszon a GENESIS európai használtautó kínálatából magyar nyelven és bízzon ránk minden mást, hogy garantáltan prémium minőségű autót vegyen át telephelyünkön.


Milyen Genesis modelleket kínál a Magyar Autókereskedőház Zrt.?

A következő modellek érhetőek el: G80, GV80, G70, G70 Shooting Break, illetve a GV70. Hamarosan bekerül a kínálatba a G80-as kivitel tisztán elektromos verziója 520 km-es elméleti hatótávolsággal. Belátható időn belül elérhető lesz a GV60-as városi crossover is, szintén teljesen elektromos hajtással, 77,5 kW-os akkucsomaggal, 800 voltos rendszerrel, 451 km-es elméleti hatótávolsággal (WLTP).

Mennyibe kerülnek az egyes modellek?

A legkedvezőbb áron a Genesis G70-es luxuslimuzin érhető el bruttó 48 000 € vételáron, míg a minden lehetséges extrával felvértezett GV80-as prémium SUV vételára bruttó 103 000 €.

Mennyi idő alatt jön meg az autó?

A Nyugat-Európai kereskedők készletén lévő járművek szállítási ideje nagyságrendileg 2 hónap.

Hol tudom megrendelni?

A Genesis modelljei megrendelhetőek a Magyar Autókereskedőház Zrt.-nél. További információkért kérem az alábbi űrlap kitöltésével küldje el igényeit, vagy keresse értékesítő kollégáinkat, akik készséggel állnak a rendelkezésére.

Hogyan tudok fizetni?

A fizetés módja lehet egy összegű HUF vagy EUR deviza, illetve lehetséges lízing vagy tartós bérleti formában a vásárlás. Bármelyik módot is választja, biztos lehet benne, hogy kollégáink a piacon elérhető legkedvezőbb konstrukcióval fogják megkeresni.

A gépjárművek garanciális ügyintézése hol történik?

A garanciális ügyintézésre, szervizelésre egyelőre legközelebb Németországban, München városában van lehetőség. Természetesen készséggel segítünk az ügyintézésben és időpont foglalásban. Amennyiben nincs ideje kiutazni, úgy egyedi, kedvező áron prémium zárt traileren kiszállítjuk, majd a szervizt követően visszaszállítjuk járművét.

Garancia

Több lépésben gondosan ellenőrzött járművek és cégünk tapasztalata garanciát jelent az Ön gyors és pontos kiszolgálására.

Egyszerű

Keressen magyar nyelven! A Magyar Autókereskedőház Zrt. oldalán kényelmesen kereshet Nyugat-Európai GENESIS kínálatunkban (HAMAROSAN!).

Átlátható

Nincs rejtett költség, egyéb díj, se váratlan meglepetés. Minden tevékenységünket ISO 9001 minősítés szerint végezzük - az Ön biztonsága érdekében.

Legfejlettebb kereső

Hirdetéseinkben az autó részletes technikai adatai (méret, fogyasztás és minden egyéb) is megismerhetőek és kereshetőek!

Kapcsolat


Munkatársaink készséggel válaszolnak szolgáltatásainkkal kapcsolatban felmerülő kérdéseire.

Magyar Autókereskedőház Zrt.

Székhely/Iroda: 1112 Bp. Kánai út 3. A/B

Telefonszám: +36 20 666 88 88

Email: [email protected]

Cégjegyzékszám: 01-10-048433

Adószám: 25196276-2-43

Nyitvatartás: H - P: 8.30 - 16.30, Sz - V: Zárva