Autószállítás zárt trailerrel

Professzionális zárt tréleres autószállítás belföldön és külföldön

Az Ön autója és minden ügyfelünk járműve különleges számunkra. És különleges autót szállítani nem mindig könnyű. Az általunk is használt zárt trélerek viszont pont erre specializálódtak. Külföldről importált járműveink így tökéletes biztonságban, sérülés, por és egyéb szennyeződés mentesen érkeznek meg hozzánk. Alacsony hasmagasságú sportautó, terepjáró, SUV, veterán autó vagy akár oldalkocsis motorkerékpár szállítás - a felkészült és naprakész nemzetközi tapasztalattal rendelkező sofőrök számára nincs akadály.

Iveco zárt tréler és Brian James Race Transporter típusú zárt utánfutó


A professzionális, zárt IVECO tréleren, illetve zárt Brian James Race Transporter típusú utánfutóval tökéletes biztonságban van az Ön járműve a magyarországi telephelyünkig vezető hosszú úton.

A MAH Zrt.-nél kérheti járműve átadását külső helyszínen (otthonában, saját telephelyén vagy akár munkahelyén - Ön dönt), ezekben az esetekben szintén a zárt trélerek jelentik a biztonságos megoldást, hogy autója Önhöz ugyanúgy érkezzen meg, mint hozzánk - tökéletes állapotban. Soha nem volt még rá szükség, de a trélerek extrém nagy értékű jármű- és rakománybiztosítása garancia arra, hogy a szállítás során esetlegesen előforduló baleset esetén legalább anyagi kár ne érje Önt.

A zárt trélek a MAH Zrt.-től függetlenül bérelhetőek belföldi és külföldi autószállításhoz, szerviz vagy egyéb esemény kapcsán. A járműveket a premiumtreler.hu biztosítja számunkra.

PROFESSZIONÁLIS ZÁRT TRÉLERES AUTÓSZÁLLÍTÁS BELFÖLDÖN ÉS KÜLFÖLDÖN

Kapcsolatfelvétel