Létrehozva: 2021-10-18 09:17:35

Világító veséket kapott a BMW 3 Gran Limousine Iconic Edition

Szerző: Magyar Autókereskedőház Zrt.

Különleges megoldással dobták fel a hosszított tengelytávú 3-as szériát.


A BMW a Gran Sedan és Gran Limousine névre keresztelt, hosszított tengelytávú 3-as szériás modelljeit kifejezetten az ázsiai piac számára fejlesztették ki. A 2012-ben piacra dobott, az F30-as generáció alapjaira épülő autót Indiában, Tájföldön, Malajziában és Kínában forgalmazza a bajor cég. 

Most a német gyártó úgy döntött egy különleges, kimondottan az indiai piacra szánt kiadást készít a 110 milliméterrel nyújtott tengelytávú modellből, BMW 3 Gran Limousine Iconic Edition néven. Az autó legnagyobb különlegességét kétségkívül a világító vesék jelentik. Nem ez az első alkalom, amikor a BMW ezt a megoldást használja, de először találkozhatunk vele a 3-as széria esetében. 

kristály fokozatválasztó gomb

Emellett természetesen a luxusra is kiemelt hangsúlyt helyeztek. A világító vesék és az extra lábtér mellett az Iconic Editionben a kristály fokozatválasztó gomb, a párnázott hátsó fejtámlák vagy például a vállfa is az alapfelszereltség részét képezi. Ezen kívül a panoráma napfénytető, a komfortülések, a hangulatvilágítás, a háromzónás klíma, valamint az extra hangszigetelés is megtalálható a csomagban. Színek tekintetében Karbonfekete, Kasmír Ezüst és Ásványi Fehér árnyalatok közül lehet választani.

Motorfronton két opció áll a vásárlók rendelkezésére. A 330i kivitelben egy 258 lóerő és 400 newtonméter leadására képes 2,0 literes, ikerturbós benzines dolgozik, míg a 320Ld-ben egy 2,0 literes, ikerturbós dízelmotort találunk, amely 190 lóerőt és szintén 400 newtonmétert ad le. 

BMW 3 Gran Limousine Iconic Edition világító hűtőráccsal, szemből

Weboldalunkon is elérhetőek a BMW modelljei. Amennyiben szeretnél valamelyikről részletesebb információt kapni, keresd kollégánkat telefonon vagy e-mailben!

 

Forrás:

Motor1

 

Ajánlott cikkek: