Létrehozva: 2016-12-06 13:38:00

Vállalkozásunk bővítette a gépjármű ellenőrzési csatornáit...

Szerző: Magyar Autókereskedőház Zrt.

A jól ismert ellenőrzési csatornáinkon felül a minap a médiában is olvasott két alvázszám lekérdező weboldal  szolgáltatásait is hozzáadtuk, hogy még több információval tudjunk szolgálni vásárlóink számára


Az internetes médiában találkoztunk a két oldallal, melyek a www.autodna.hu és a www.alvazszam.hu, mely oldalak lehetővé teszik, hogy vásárlás előtt bővebb információhoz jussanak az emberek a vásárolni kívánt jármű állapotáról. Az alvázszám megadása után többek között kideríthető, hogy mely országból származik pontosan a gépjármű, van-e rá aktív gyári visszahívás, esetleg sérült-e a kiszemelt autó, netán körözi-e a rendőrség. Természetesen a lekérdezésért fizetni kell, de a nálunk vásárló ügyfelek esetében ennek költségeit a vállalkozásunk magára vállalja.

alvazszam.hu

Az egyre több és szélesebb körű internetes adatbázisoknak köszönhetően ezen oldalakon keresztül egyre több és pontosabb információhoz juthatunk. Hogy vásárlóink még biztosabbak lehesnnek, hogy a nálunk vásárolt járművek kifogástalan előélettel rendelkeznek, ezért minden nálunk vásárolni kívánt járműhöz csatoljuk a lekérdezett riportot.

Ajánlott cikkeink: