Létrehozva: 2021-09-23 08:55:15

Új szintre emeltük a prémiumautó-importot

Szerző: Magyar Autókereskedőház Zrt.

Megújult oldalunk egyedülállóan innovatív szolgáltatásokkal várja Önt!


Magyar Autókereskedőház Zrt. autószalonja

Öt év után megújult a Magyar Autókereskedőház (MAH) Zrt. teljes weboldala, benne Európa legnagyobb használt autó keresőoldalának, a mobile.de-nek a prémium szegmensre szűkített magyar keresőfelületével, rengeteg új innovatív megoldással és szolgáltatással.

„A magyar autópiac meghatározó szereplőjeként a MAH Zrt.-nél főként Németországból származó, nagy értékű, fiatal prémium gépjárművek és elektromos autók importjával foglalkozunk. Ügyfeleink felső- és luxuskategóriás autókat keresnek, nem kötnek kompromisszumot a minőség terén. Ezért törekszünk mi is arra, hogy szolgáltatásaink – így a weboldalunk és keresőfelületünk is – a lehető legmagasabb színvonalat képviselje” – fogalmazta meg Borka J. Balázs, a MAH Zrt. ügyvezető igazgatója a fejlesztés kiindulópontját.

Ezen alapelvek mentén forradalmi változások történtek nálunk, teljesen új szintre emeltük a külföldről származó prémium autók behozatalához kapcsolódó szolgáltatásainkat és átalakítottuk honlapunk megjelenését, funkcióit. Immáron egy letisztult, intuitív, a korábbinál sokkal modernebb dizájn és ezzel együtt hasznos új funkciók fogadják a honlapunkra látogatókat.

Egyvalamin azonban nem változtattunk. A minőség iránti hajthatatlan elkötelezettségből nem engedünk. Továbbra is elszántan kutatjuk a megbízható forrásokból származó, makulátlan előéletű és tökéletes állapotú, maximum néhány éves és keveset futott, nyugat-európai prémium használt autókat. A legjobbat keressük és meg is találjuk, hisszük, hogy ebből nem engedhetünk, hiszen ügyfeleink magas elvárásainak csak így felelhetünk meg. Mi minden autót úgy vásárolunk, mintha magunknak vennénk.

Autó átadása - MAH Zrt.

Új oldal, új lehetőségek, új kedvezmények

Önnek elképzelései vannak, nekünk kész megoldásaink. Képzelje el, ahogy birtokba veszi álmai felsőkategóriás autóját! Mi garantáltan azt adjuk, abban a színben, felszereltséggel, futásteljesítménnyel és műszaki állapotban, ahogy azt Ön megálmodta. A tökéletes gépjármű megtalálása sosem volt ilyen egyszerű.

Használja magyar nyelvű megújult keresőnket, ahol a prémium szegmensre szűkített mobile.de kínálata részletes adatokkal elérhető! A kiterjesztett keresési és szűrési lehetőségeknek köszönhetően a legtökéletesebben körülírható, hogy milyen autót szeretne. Vadonatúj és informatív autó adatlapunk kiegészült műszaki adatokkal, amely sokkal pontosabb adatokat ad a gépjáművekről, mint maga az eredeti hirdetés.

Hozzon létre saját fiókot, használja az új funkciókat és élvezze a teljes személyreszabhatóságot. Mentse keresési szempontjait és legtöbbször futtatott kereséseit, hogy ne kelljen mindig elölről kezdeni a böngészést. Rakja parkolóba az Önnek szimpatikus gépjárműveket, hogy bármikor könnyedén megtalálhassa őket. Kapcsolja be az árfigyelőt is, hogy azonnal értesüljön, ha egy autónak csökkentették az árát.

Nem biztos benne, hogy a legjobb autót nézte ki? Semmi gond, hasonlítsa össze a mentett gépjárműveket, hogy biztosan a legjobbat, a legmegfelelőbbet és a legjobban felszereltet válassza mind közül! Az árak a valós magyar végső vételárat mutatják, nem kell semmilyen további rejtett költségektől tartania. Finanszírozási kalkulátorunk segítségével pedig a legkedvezőbb finanszírozási formát is könnyedén ki fogja tudni választani. 

Regisztráljon honlapunkon most, és azonnali kedvezményt kap a gépjárművek végső vételárából!

Kiváló szolgáltatások újratöltve

Teljeskörű autóimporttal foglalkozunk, mindent mi intézünk, Önnek nincs más dolga, mint kiválasztani a legtökéletesebb prémium autót. Ezután dőljön hátra és lazítson, mi levesszük a terhet a válláról és mindenben segítünk! A legkedvezőbb finanszírozási megoldások közül válogathat, pénzügyi termékeinknek köszönhetően könnyedén hozzájuthat álmai autójához. Abban is segítünk, hogy az elérhető állami támogatásokat maximálisan kihasználva válogathasson a prémium gépjárművek között.

Autóbeszámítás? Természetesen lehetséges! Ezzel a kényelmi szolgáltatásunkkal Önnek csak át kell ülnie régi autójából az újba, nem kell az eladással és az érdeklődőkkel töltenie drága idejét. Mi tényleg mindent elintézünk, ezzel sem kell bajlódnia. 

Kössön biztosítást nálunk! Legyen szó kötelező felelősségbiztosításról, CASCO-biztosításról vagy GAP-biztosításról, a segítségünkkel a legkedvezőbb biztosítási ajánlatok közül válogathat.

Már most aggódik az új autójáért, pedig még át sem vette? Nem kell, pontosan tudjuk, hogy az Ön nagy értékű gépjárművének szállítása a lehető legnagyobb körültekintést igényli. Prémium, zárt trélerünk segítségével nem érheti sérülés autóját szállítás közben. Nekünk teljesen természetes, hogy vigyázunk értékére. Azért sem kell aggódnia, ha lejár a gyártói jótállás, a kiegészítő garanciánknak köszönhetően később sem érhetik kellemetlen meglepetések!

Ha minket választ, a legjobbat választja   

Társaságunk nemcsak tagja, de Borka J. Balázs tulajdonos/vezérigazgató elnökségi tagja is a Magyar Gépjármű-kereskedők Országos Egyesületének, amely szakmai együttműködésnek köszönhetően naprakészen követhetjük a jogszabályváltozásokat és minden előírásnak azonnal megfelelhetünk. Folyamataink  ISO 9001:2015 minősítéssel rendelkeznek és bárki számára átláthatók, követhetők.

Csak a legjobb minőségű, valóban törés- és sérülésmentes, hibátlan állapotú prémium szintű és elektromos gépjárművekkel foglalkozunk. Autóinkat kizárólag ismert, megbízható és ellenőrzött nyugat-európai forrásoktól, régóta működő márkaképviseletektől vásároljuk. Beszerzés előtt valamennyi gépjárművünket egy szigorú előélet-ellenőrzésnek vetjük alá  (beleértve az alvázszám lekérdezéssel megvalósuló kártörténeti ellenőrzést is), amely során megbizonyosodunk afelől, hogy múltjuk valóban feddhetetlen. 

Hazaszállítás előtt az autókat egy nagyon alapos átvizsgálási protokollt követve nézik át szakembereink, hogy kizárólag a ténylegesen makulátlan állapotúak kerüljenek új tulajdonosaikhoz. A vásárlás teljes folyamata során mindvégig az Ön rendelkezésére állunk és mindenben segítünk. Tapasztalt kollégáink készséggel állnak rendelkezésére, konzultáljon velük, ha kérdése merülne fel, kérje segítségüket a tökéletes autó kiválasztásában!

Ha igazán jó autót szeretne, Németországban keresse

A közel 50 milliós gépjárműállomány biztosítja, hogy megtaláljuk az Ön igényeihez legjobban illeszkedő gépkocsit, legyen szó akár ritka sportautóról vagy különösen nagy értékű luxuslimuzinról. Németországban olyan típusváltozatok, motorvariánsok és felszereltségi szintek közül választhat, amelyek soha nem voltak elérhetőek a magyar piacon.

MAH Zrt. - autóátadás

Ne érje be félmegoldásokkal, ne kössön kompromisszumot! Válogasson a német autópiac példányai közül, ahol a nagy értékű prémium autók tulajdonosai még hajlandóak áldozni a korrekt szervizelésre, nem mulasztják el a kötelező inspekciókat. Ennek köszönhető, hogy az ottani autópark sokkal jobb állapotú, mint a hazai. Németországban még nem lehetetlen küldetés valóban jó állapotú, lekövethető szervizmúlttal rendelkező, sérülésmentes nagy értékű autókat találni.

Engedje, hogy profik kísérjék végig az autóvásárlás útján

Az autóimport területén a megbízhatóság és az állandóság a legfontosabb erények, ugyanakkor a társaság vezetői, munkatársai mind elkötelezettek a folyamatos fejlődés, a tanulás és a szolgáltatásaink színvonalának szakadatlan emelése mellett. Sokan sokat dolgozunk azért, hogy ügyfeleinket minél nagyobb megelégedettséggel szolgálhassuk ki, hogy a velünk kapcsolatba kerülők számára minél több értéket teremthessünk.

Reméljük, hogy Önt is hamarosan elégedett ügyfeleink között köszönthetjük