Létrehozva: 2020-04-01 07:13:31

Több hibrid és tisztán elektromos Jeep modell jön

Szerző: Magyar Autókereskedőház Zrt.

A legzöldebb terepjárókat szeretnék kínálni a piacon.


Több elektromos modell is érkezhet a Jeep kínálatába, amellyel az off-road szegmensbe szeretnék becsempészni a villanyautók nyújtotta előnyöket. Az összkerékhajtás a szinte azonnali elektromos nyomatékkal rendkívül hatékony géppé tud tenni egy terepjárót, miközben a helyi emisszió is nullára csökken.

Jeep 4xe hibrid töltés közben

„Sok dolognak kell összejönnie ahhoz, hogy a Jeep egy modern és fenntartható márkává fejlődjön, ezzel megalapozva a következő 80 évet. Mindenképpen nagy változás lesz ez a világunkban. Eddig évről évre fejlődtünk, most azonban egy nagyobb változás következik. Nagy kihívás, hogy a márkánk a legzöldebb és legfenntarthatóbb terepjárókat kínálja.” – mondta Christian Meunier, a Jeep vezetője az Autocar magazinnak.

Az európai modelleknél, mint a Renegade, a Compass és a Wrangler a hibrid hajtáson van a fókusz, amelyeket januárban be is mutattak 4xe utónévvel. 2020 végén pedig a forgalmazásuk is megindulhat az 50 kilométeres tisztán elektromos hatótávval rendelkező plug-in hibrid járműveknek. Mike Manley, a Jeep korábbi elnöke azt nyilatkozta még 2018-ban, hogy 2022-re négy elektromos modell is lesz a kínálatban.

Forrás:

Ajánlott cikkek: