Létrehozva: 2018-05-03 15:58:27

Tiéd lehet Ferenc Pápa Lamborghinije!

Szerző: Magyar Autókereskedőház Zrt.

Elárverezik Ferenc pápa egyedi Lamborghini Huracán RWD-jét, ami tavaly került a tulajdonába. Még nem vagy lemaradva semmiről!


Ferenc pápa egyedi Huracája a Lamborghini Ad Personam programjának a végterméke, amit még tavaly novemberben kapott az olasz gyártótól. A Huracán természetesen azóta garázsban állt, így hibátlan állapotban találhat új gazdára.

Lamborghini Huracán árverezés

Aki nem tudná, az Ad Personam program által az olaszok teljesen személyre szabhatóvá teszik az Aventador és Huracán modelleket, így a vásárló egészen speciális változásokat képesek eszközölni a külsőn és a belsőn egyaránt. Ezek mind-mind megfelelnek a vállalat minőségi követelményeinek, különböző típusú anyagok a régi stílusú bőrökön át a szénszálas anyagokig elérhetők a fogyasztók számára.

Ferenc pápa Lamborghinije

Ferenc pápa példányát az fehérszínű Bianco Monocerus fényezést Giallo Tiberion csíkok tarkítják Vatikán városát idézve. A Huracán sajátos fekete-ezüst színű kerékkészletet is kapott, amik ízlésesen fedik el a Nero féknyergeket. A pápa saját modelljének érdekessége még az aláírással ellátott motorfedél, az utastérben található fehér bőrülések és a fejtámlába varrt Lamborghini logó.

Lamborghini Huracán beltér

A Huracán a Gallardóban bevált összkerék-hajtást használja és egy 5,1 literes V10-es motor, ami 610 lóerős. A 3,2 másodperces 0-100-as sprint és a 9,9 másodperces kétszázra gyorsulás tudatában nem véletlen, hogy a pápa nem vezette, nem beszélve a 325 km/h-ás végsebességről.

Lamborghini Huracán a pápának

Sikeres árverés esetén az eladásból származó minden bevétel a pápát illeti meg, ezután 70 százalékot átad az iraki Ninivei városnak, mely az ISIS ostroma alatt áll, a többi 30 százalékot pedig három, a Vatikán által támogatott szervezet kap. Becslések szerint a Huracán 250 000 és 350 000 euró között, azaz közel 110 millió forintért kelhet el az RM Sotheby’s monacói rendezvényen május 16-án!

Forrás:

Ajálott cikkek: