Létrehozva: 2017-03-23 13:55:00

Szemünk elé libbentek a McLaren Hiper-GT sziluettjei

Szerző: Magyar Autókereskedőház Zrt.

A három üléses koncepció lesz a gyártó legerősebb és aerodinamikailag a legfejlettebb utcai autója


Hosszú várakozás után a McLaren végre megosztotta a nagyközönséggel a Hiper-GT formaterveit. Jelenleg, a McLaren Special Operation osztálya foglalkozik a fejlesztéssel, ami az F1 jogutódjának tűnik. Mindössze 106 példányt készítenek majd belőle, pontosan ugyan annyit mint az F1-ből. Nem csoda, hogy már az összes elkelt előre- 2019-re ki is fogják szállítani az egyedi igények szerint előállított járműveket.

McLaren Hiper-GT

A McLaren nem adott információt a hajtáslánccal kapcsolatban, de annyit biztosan lehet tudni, hogy hibrid lesz. A 4.0 literes V8-asra lehet tippelni, ami a most megjelent 720s-ben is található. A gyártó BP23 kódjellel látta el a modellt, valószínűleg mert ez a második modellje az MSO-nak, és ugyebár három üléses, innen eredhet a két szám. A Hiper-GT végleges neve még tisztázatlan.

Mercedes Mclaren GT

A Hipet-GT-t úgy tervezték, hogy a elektromos és robbanómotorral is rendelkezzen, alkalmas legyen hosszú távok kényelmes megtételére. A vezető ülés középen foglal majd helyet, a két hátsó ülés előtt. Izgatottan várom már, a McLaren Hiper-GT interiorjának képeit!

Forrás:

Ajánlott cikkeink: