Létrehozva: 2022-01-04 07:16:43

Speciális, moszkvai kollekció készült a Rolls-Royce Cullinanből

Szerző: Magyar Autókereskedőház Zrt.

A Black and Bright Collection autóit egy 608 lóerős, V12-es motor hajtja.


A Rolls-Royce Cullinan Black and Bright Collection a luxus hobbiterepjáró legújabb különleges kiadású változata, amely az éjszakai Moszkva látványából merít ihletet. Ennek fényében nem túl meglepő, hogy az öt bemutatott jármű kizárólag Oroszországban lesz elérhető. 

A kiindulópontot a Cullinan Black Badge verziója jelenti, a Bright, vagyis harsány rész pedig a crossoverek színéből fakad, így kék (Turchese Blue), narancs (Orange Metallic), lila (Twilight Purple), sárga (Forge Yellow) és piros (Magma Red) árnyalatot is lehet választani. Az utasterek pedig hasonlóan színpompás borítást kaptak. A küszöbökön egy különleges plakett hirdeti, hogy a Black and Bright széria kimondottan a Rolls-Royce Motor Cars Moscow részére készült. 

Az alapkivitelhez képest a Cullinan Black Badge verzióban egy továbbfejlesztett, 6,8 literes V12-es motor dolgozik, amely 608 lóerős teljesítmény és 900 newtonméter forgatónyomatékot leadására képes, szemben a sztenderd modell által produkált 571 lóerővel és 850 newtonméterrel. 

A Cullinan alapára 325 ezer dollárról (aktuális árfolyamon átváltva 105,2 millió forintról) indul. Ehhez képest a Black Badge kivitelért már 382 ezer dollárt (123,7 millió forintot) kell fizetni. A Rolls-Royce egyelőre nem hozta nyilvánosságra a Black and Bright Collection árazását, de minden bizonnyal még a Black Badge verziónál is többet kell majd kifizetnie érte a vevőknek.

Weboldalunkon is elérhetőek a Rolls-Royce modelljei. Amennyiben szeretnél valamelyikről részletesebb információt kapni, keresd kollégánkat telefonon vagy e-mailben!

 

Forrás:

Motor1