Létrehozva: 2017-03-02 11:46:00

RoadRecord - Az útnyilvántartás szakértője

Szerző: Magyar Autókereskedőház Zrt.

Küldetésük, hogy olyan útnyilvántartó programot adjanak ügyfeleik kezébe, amivel nem nyűg, hanem élmény a nyilvántartást elkészíteni. Sőt, a mobil megoldással szinte észre sem lehet venni ahogyan hó közben épül az útnyilvántartás


Barazsy Ákos kezdő informatikai cégvezetőként eszmélt rá arra, hogy a hó végi útnyilvántartás NAV állóvá tétele rendkívül nehézkes, és sok időt emészt fel a napi feladatok elvégzése mellett. A összes fellelhető útnyilvántartó program kipróbálása után, amik bonyolultak, átláthatatlanok voltak, nem segítették a felhasználót abban sem, hogy milyen jogszabályokat kell betartania.

2001 körül jött az ihlet: mi lenne, ha egy digitális térképen bejelölnék a partnerek helyét, és tömegesen kiszámoltatnánk minden partnertől minden partnerig az egymáshoz való távolságukat háztól-házig? 2003 környékén már egészen kiforrott programmal rendelkeztek, a saját útnyilvántartásukat már ebben végezték el. Egyre több ügyfelüknek lett bemutatva a rendszer, amiből pár tíz példányt azonnal el is adtak. 2005 végén önálló cégként, RoadRecord márkanévvel robbantak be a köztudatba, és elkezdték a piaci igények szerint formálni az útnyilvántartó programot. Folyamatosan új funkciókkal bővült a rendszer, de igazán 2007 végén kezdett beindulni a dolog, amikor új, beépített térképet kezdtek el licenszelni a programba. 2009-ben a gazdasági világválság és az új cégautós törvények együtt sújtották a céget, ám a következő években rengetek optimalizálással és fejlesztéssel sikerült újra fellendíteni a vállalkozást. 2012-től a nyílt lízinges cégautók utáni Áfa visszaigénylés útnyilvántartással jelentős fellendülést hozott az iparágban, így újult erővel igazodtak az új kihívásokhoz. 2013-ban az iparágban egyedülállóan, kiegészítő iPhone, Android és Windows Phone 8 alkalmazással rukkoltak elő, sőt már a Mac OS X és Linux táblagépeken is elkészíthető az útnyilvántartás.

RoadRecord - Útnyilvántartás

A cég honlapján mindent megtalálhatsz az útnyilvántartás formai követelményeiről, hogyan, kiknek kell az útnyilvántartást vezetni, illetve, hogy mit kell a nyilvántartásnak tartalmaznia. Kezdve a gépjármű típusától, rendszámától, egészen a tankolások helyéig, a megtett kilóméterek számáig. Ezek mellett még hasznos kalkulátorok is találhatóak a cég honlapján, a rendzsert érintő aktuális jogszabályok között.

A RoadRecord segít a program használatának megtanulásába, pénzvisszafizetési garanciát vállalnak. Mobil telefonon egyszerűbben történhet az adatgyűjtés, kifinomult, intelligens útajánlással rendelkeznek, hálózatos működéssel és adatbázis kezeléssel. Akár motorkerékpárokat illetve elektromos- és hibrid autókat is képes támogatni a NAV-álló rendszer.

RoadRecord applikáció

További információ a cég honlapján és Youtube csatornáján:

http://www.roadrecord.hu/

https://www.youtube.com/channel/UCFp_adnjYYAuxgf2Xx-1HHw 

 

Forrás:

http://www.roadrecord.hu/

Ajánlott cikkeink: