Létrehozva: 2018-11-29 17:25:49

Mostantól a MAH Zrt. honlapján elérhető a Mobile.de teljes kínálata!

Szerző: Magyar Autókereskedőház Zrt.

Magyarországon egyedülálló partnerség jött létre a MAH Zrt. és a Mobile.de között, amelyet nem kevés munka előzött meg.


Mi is az a MAH Zrt., vagyis a Magyar Autókereskedőház Zrt?

A használtautó vásárlás Magyarországon sokszor rizikós, hiszen sok az olyan gépjármű, melynek nem ellenőrizhető az előélete. Hiába tűnik elsőre jó állapotúnak egy autó, sokszor a vásárlás után derül fény a kisebb-nagyobb problémákra, amelyek a nem megfelelő szervizelésnek, esetleg a gépjármű visszatekert kilométerórájának tudhatók be.

Ha a magyarországi használtautó piacon nem találod meg a neked megfelelő autót, vagy nem bízol a hazai gépállományban, akkor keresd fel a Magyar Autókereskedőház Zrt.-t, ami prémium és felső-közép kategóriás, valamint új és használt gépjárművek importálásával foglalkozik. A több éves tapasztalatnak köszönhetően rendkívül jó kapcsolatot ápol számos régóta működő márkaképviselettel, így az általa értékesített járművek kizárólag megbízható, ellenőrzött forrásból származnak, ügyfeleik egyedi igényeik szerint.

A sok éves tapasztalat birtokában tudják, kik azok a kereskedők Németországban, akiktől érdemes vásárolni, mert mindig a legpontosabb információt szerzik be a munkájukhoz, melyre garanciát is vállalnak. Birtokában vannak annak a tapasztalati tőkének, mely alapján megállapították, melyek azok a németországi területek, ahonnan a legjobb autókat tudták eddig importálni.

A MAH Zrt. weboldalán látható a hivatalos partner, a mobile.de

Mi az a Mobile.de?

A Magyar Autókereskedőház újabb mérföldkőhöz érkezett ezzel a partnerséggel, melyet hosszas egyeztetések előztek meg. A sikeres akkreditációt követően hivatalos kooperációban áll Magyarországon elsőként, Németország legnagyobb gépjármű értékesítéssel foglalkozó cégével. Nagyságrendileg 250 000 autóból álló adatbázissal rendelkezik, ennek köszönhetően a lehetőségek tárháza jóval nagyobb, mint a belföldi készlet. Ez a német autópiac domináns európai szerepének köszönhető, itt nem csak az iparág fizikális méretére, hanem annak kultúrájára is gondolni kell.

Miért jó ez a MAH Zrt.-nek?

A cég számára az utóbbi évek egyik legnagyobb fejlesztése ez az együttműködés, amely nagyban növeli a cég imázsát. Sokkal magasabb színvonalon tudja az ügyfeleket kiszolgálni, mert valós, állandóan frissülő készlettel, több éves szakmai tapasztalattal van jelen a piacon. Ez azért is nagy szó, mert a legtöbb hazai autókereskedő portálon manuálisan frissítik a hirdetéseket, amelyek időközben el is avulhatnak.

 Mercedes C220 hátulról

Miért jó ez az ügyfélnek?

A Magyar Autókereskedőház oldalán keresve az ügyfél eléri a mobile.de teljes kínálatát és kiválaszthatja a neki tetsző darabot. Az ügyfél kulcsrakészen kapja álmai autóját, minden további teendőt a MAH Zrt. intéz, beleértve a papírmunkát és a szállátást. A gépjármű ára ezeket a szolgáltatásokat is magában foglalja.

Nem csak a német választék nagysága, hanem a szervizháttér is fejlettebb, mint hazánkban. Ők nem ismerik az utángyártott alkatrész fogalmát, mindent gyárira cserélnek, ami nyilván minőségben és élettartamban is jobb, illetve jobb az utak minősége is, sokkal jobban lekövethető az autók előélete. A szerviz történet sokkal jobban leellenőrizhető, ez a kocsiból és online is lekérhető.