Létrehozva: 2021-06-03 13:13:00

Minden eddiginél felhasználóbarátabbá válnak hirdetéseink!

Szerző: Magyar Autókereskedőház Zrt.

Folyamatos fejlesztések az autóvásárlás megkönnyítése érdekében.


A Magyar Autókereskedőház Zrt. folyamatosan azon dolgozik, hogy mindinkább megkönnyítse ügyfelei számára az autóvásárlás folyamatát. Legújabb fejlesztéseinknek köszönhetően egy fontos lépést tettünk abba az irányba, hogy még egyszerűbben és gyorsabban választhasd ki leendő autódat. 

Az idei év elején megdupláztuk a hasznaltauto.hu felületén a hirdetéseink számát, így a MAH Zrt. kínálatában most már 2000 Németországból importálható prémium autó közül válogathatsz a legnépszerűbb hazai használtautó-piactéren. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a jelenleg eladásra kínált mintegy 28 ezer, 2015 után gyártott autó több mint 7 százalékát a mi hirdetéseink adják. 

Emellett a hirdetéseinket is folyamatosan fejlesztjük, kiemelt hangsúlyt fektetve arra, hogy már a hirdetések címében is pontos, és minél részletesebb adatok szerepeljenek a könnyebb kereshetőség érdekében. Valamint az autók fotóit is folyamatosan szűrjük annak érdekében, hogy minél jobb minőségű, vízjelektől mentes képek segítsenek a válogatásban. 

a MAH Zrt. hirdetései a hasznaltauto.hu felületén

Mivel a Magyar Autókereskedőház Zrt. a mobile.de hivatalos, szerződéses partnere, így a honlapunkon továbbra is elérhető a legnagyobb német használtautó-portál legfrissebb kínálata. Jelen pillanatban a mahzrt.hu oldalán több mint 335 ezer hirdetés található a legnépszerűbb prémium gépjárművektől, az elektromos autókon keresztül egészen a sportautókkal bezárólag. 

Mindezek mellett változatlanul kedvező finanszírozási és biztosítási ajánlatok várjuk a leendő ügyfeleket, mindenki minőségi és ügyfélbarát kiszolgálásban részesül, aki felkeres minket online vagy offline formában.

Továbbra is minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

Ha Te is szeretnél prémium használt autót külföldről, akkor keresd kollégáinkat, Král Ádámot ([email protected]) vagy Luczek Dávidot ([email protected]) akik készséggel állnak rendelkezésedre telefonon (+36-20-666-8888) vagy e-mailben.