Létrehozva: 2021-07-02 11:34:24

Megújult felszereltségi szintekkel érkeznek a Maserati 2022-es modelljei

Szerző: Magyar Autókereskedőház Zrt.

Apróbb változtatások a 2025-ös teljes villanyosítás előtt.


Komoly változások előtt áll a Maserati, hiszen az olasz márka négy éven belül már csak tisztán elektromos autókat fog gyártani. Mindezek előtt azonban bejelentettek néhány kevésbé komoly változást a 2022-es modellpalettát illetően. A Ghibli szedán, a Levante SUV és a Quattroporte limuzin is három különféle felszereltségi szinttel lesz elérhető a jövő évben. Ezek a GT, a Modena és a Trofeo. 

A GT és a Modena felszereltség lényegében az eddigi GranLusso és a GranSport helyét veszi majd át, míg a Trofeo 2022-ben is elérhető lesz.

Maserati Ghibli oldalról

A Maserati elmondta, a GT felszereltség egy „városi, minimalista és kortárs szellemiséget” testesít meg. Ez a felszereltségi szint az alap 3 literes, ikerturbós, V6-os motort használja, amely 350 lóerőt és 500 newtonmétert teljesít. A Ghibli GT és a Levante GT modellek 18, míg a Levante GT 19 colos kerekeket kapnak. A komfortfunkcióval ellátott bőrülések az alapfelszereltség részét képezik, a Ghibli esetében Dark Mirror, a Quattroportéban Radica, míg a Levantéban Black Piano borítással.

Mindhárom Modena alapmodellben egy 430 lóerős, V6-os benzinmotor dolgozik, de a Levante Modena S egy 550 lóerős, 3,8 literes, ikerturbós V8-assal is elérhető. Az autók alatt 20 colos felniket és a Nerissimo csomag részeként vörös féknyergeket találunk. 

Végezetül, a Trofeo modellek a maximális teljesítményt kínálják egy 580 lóerős, ikerturbós V8-asnak köszönhetően. Sportos megjelenés, rengeteg karbon, 21 colos felnik és vörös féknyergek is járnak az alapfelszereltséghez. A sportüléseket „Pieno Fiore” bőrrel borítják. 

Emellett a 2022-es Maseratikra már az MC20-on bemutatott új embléma kerül. 

Maserati Quattroporte utastere

Weboldalunkon is elérhetőek a Maserati modelljei. Amennyiben valamelyikről szeretnél részletesebb információt kapni, keresd kollégánkat telefonon vagy e-mailben!

 

Forrás:

CarBuzz

 

Ajánlott cikkek: