Létrehozva: 2021-10-21 09:20:04

Megosztó megjelenéssel érkezhet a 7-es BMW következő generációja

Szerző: Magyar Autókereskedőház Zrt.

A minden eddiginél nagyobb vese mellett a modell osztott fényszórókat is kaphat.


A BMW már javában a 7-es széria következő generációján dolgozik. Az új luxuslimuzint most tesztelés közben sikerült lencsevégre kapni. Az álcázott prototípust jó alaposan bebugyolálták, ettől függetlenül jól kivehető a szokatlan, osztott fényszóró formája. A magasabban elhelyezett LED-es csík minden bizonnyal a nappali menetfény funkcióját tölti majd be. 

Ha az osztott fényszóró önmagában nem lenne eléggé megosztó, minden jel arra utal, hogy az új 7-es széria minden eddiginél nagyobb vesét kaphat. Ezt látszik alátámasztani a rendszámtábla elhelyezése is, amit egészen mélyen, a lökhárító alsó részén találunk.

Az autó szemlátomást markánsabb vonalvezetést kapott, az orr-rész is mélyebbre került, mintha az E31-es 8-as szériát idézné. A legújabb BMW-khez hasonlóan a kilincseket az ajtó síkjába süllyesztették. 

A hátsó lámpák az autó oldaláról indulnak és határozottan középre tartanak. Ezek minden bizonnyal a csomagtérajtó közepén találkoznak, mivel a prototípus álcázása azt a benyomást kelti, mintha a két fényszóró test között egy LED-es fénysáv húzódna.

7-es BMW szemből, menet közben

A 7-es széria következő generációja a CLAR platform egy módosított változatára fog épülni. A bajor gyártó megerősítette, hogy a luxuslimuzin benzines, dízel, plug-in hibrid és tisztán elektromos hajtáslánccal is elérhető lesz. 

Nemcsak az autó külsejét illetően, de az utastérben is jelentős átalakulás várható. A 7-es széria a BMW legújabb iDrive 8 operációs rendszerét kapja, és az egymás mellett elhelyezett képernyőket egyetlen, enyhén ívelt foglalatban helyezik majd el.

A hivatalos bemutatóra jövőre kerülhet sor, míg a gyártás 2023-ban kezdődhet.

Weboldalunkon is elérhetőek a BMW modelljei. Amennyiben szeretnél valamelyikről részletesebb információt kapni, keresd kollégánkat telefonon vagy e-mailben!

 

Forrás:

Motor1

 

Ajánlott cikkek: