Létrehozva: 2021-11-19 13:25:55

Meglepő extrákkal rendelhető a Porsche Cayman GT4 RS

Szerző: Magyar Autókereskedőház Zrt.

Akár a biztosítéktábla fedelére, vagy a kormányoszlopra is kérhetünk bőrborítást.


Autóvásárlás során a különféle felszereltségi szintek és opcionálisan választható extrák kiválasztása nem egyszerű feladat. Ékes példája ennek a Porsche Cayman, amelynek kínálatát böngészve néhány kimondottan érdekes extrára bukkanhatunk. Ilyen például a biztosítéktábla bőrborítása, emellett a kormányoszlopot és a klímavezérlő paneljét is kérhetjük bőrbevonattal. 

Ha valaki megszállottan rajong a bőrért, az autó kezelési útmutatóját is bevonathatja vele, vagy akár a padlószőnyegekre is rakathat bőrszegélyt. Ha már itt tartunk, a szőnyegek akár valódi karbonból is készülhetnek – természetesen bőrözött szegéllyel. 

Leszámítva a Weissach csomagot és az egyedi fényezést, a legdrágább extrának a poggyászkészlet számít, amelyben egy kézitáska, egy kis és egy nagy utazótáska, valamint egy öltönytáska található – természetesen bőrből. 

A leghasznosabb opció a szerszámkészlet, amely 55 darabból áll, és többek között két pár kesztyű és LED-es fejlámpát is tartalmaz. 

Porsche poggyászkészlet 

Weboldalunkon is elérhetőek a Porsche modelljei. Amennyiben szeretnél valamelyikről részletesebb információt kapni, keresd kollégánkat telefonon vagy e-mailben!

 

Forrás:

Motor1

 

Ajánlott cikkek: