Létrehozva: 2022-01-28 13:57:11

Megérkezett BMW X2 Edition GoldPlay különkiadás

Szerző: Magyar Autókereskedőház Zrt.

A felszereltségi csomag a crossover mindegyik verziója esetében elérhető.


Az BMW X2-es crossover vagányabb lett, ugyanis megérkezett a BMW X2 Edition GoldPlay felszereltségi csomag, amely egyedülálló arany díszítést kínál a karosszéria, az utastér, a felnik, a kiegészítők, sőt még varrások esetében is.

A BMW X2 GoldPlay hat színben érhető el: San Remo Green, Alpine White, Misano Blue, Black Sapphire Metallic, Skyscraper Grey, valamint a BMW Individual kínálatában megtalálható Storm Bay.

A kiválasztott fényezés mellett megkapjuk a képeken látható összes díszítést és kiegészítőt: a vesék kerete, a visszapillantótükrök burítása mellett a felnik is arany díszítést kapnak, a karosszéria oldalára pedig arany pinstripe csíkok kerülnek. 

Az utastérben is számos helyen visszaköszön az arany, így az összes varráson túl a műszerfalon, az ajtókon, a szőnyegeken, az üléseken és a küszöblemezen is találkozunk vele. Ezt leszámítva a beltér többi része teljesen megegyezik a gyári X2-essel. 

BMW X2 Edition GoldPlay utastere

alt. tag: BMW X2 Edition GoldPlay utastere

Az Edition GoldPlay bármely X2 modellváltozat esetében rendelhető, és minden modell rendelkezik néhány speciális opcióval, függetlenül a választott hajtáslánctól. Így az M Aerodynamics és a Shadowline csomag minden GoldPlay autóban alapfelszereltség csakúgy, mint az M Sport felfüggesztés, ami 10 milliméterrel csökkenti az autó hasmagasságát. 

Weboldalunkon is elérhetőek a BMW modelljei. Amennyiben szeretnél valamelyikről részletesebb információt kapni, keresd kollégánkat telefonon vagy e-mailben!

 

Forrás:

BMW Blog