Létrehozva: 2022-05-12 13:40:25

Megérkezett a Bentley Bentayga hosszított verziója

Szerző: Magyar Autókereskedőház Zrt.

Az extra 18 centi a hátul utazók kényelmét szolgálja.


A Bentley elkészítette legnépszerűbb modellje, a Bentayga crossover hosszított tengelytávú verzióját, egyúttal jelentős átdolgozta az üléseket és az utasteret. A brit cég az új változattal kifejezetten azokat az ügyfeleket célozza, akik nem saját maguk vezetik az autójukat.

A Bentayga Extended Whellbase 180 milliméterrel lett hosszabb az első üléssor mögött. Így a Bentley szerint ez a modell a legjobb utazási élményt biztosítja a Mulsanne óta.

Bentley Bentayga EWBAz extra helykínálat mellett a nagyobb Bentayga új, 22 irányban állítható üléseket kapott, amelyek különféle üzemmódokat kínálnak pihenéshez vagy az üzleti ügyek intézéséhez.

Relax módban például a hátsó ülés akár 40 fokkal megdönthető, az első utasülés hátuljából lábtámasz emelkedik ki, az ülések pedig hat zónában képesek masszírozni az utast a még pihentetőbb utazás érdekében.

A crossover felszereltsége a Bentley szerint nem kevesebb mint 24 milliárd különböző kombinációban állítható össze.

A mérnökök áttervezték az első üléssor közötti konzolt, amely hosszabb lett, hogy a hátsó ülésen utazók könnyebben hozzáfessenek az érintőképernyős távirányítóhoz, valamint az új, vezeték nélküli telefontöltőhöz.

Bentley Bentayga EWB utastereA meghajtásról egy 4,0 literes, turbófeltöltős V-8-as, és egy nyolcfokozatú automata sebességváltó gondoskodik. Emellett a hosszabb Bentayga összkerékkormányzást kapott, ami sokkal rövidebb fordulókört biztosít.

A brit vállalat úgy számol, hogy a crossover globális értékesítésének mintegy 45 százalékát a hosszított tengelytávú kivitel fogja adni. A modell értékesítése az idei év végén kezdődik.

 

Weboldalunkon is elérhetőek a Bentley modelljei. Amennyiben szeretnél valamelyikről részletesebb információt kapni, keresd kollégánkat telefonon vagy e-mailben!

 

Forrás:

Automotive News Europe