Létrehozva: 2018-06-28 17:00:06

Még sportosabb lesz az új Audi A4

Szerző: Magyar Autókereskedőház Zrt.

Dizájnban és felszereltségben kap frissítést az Audi közepes méretű modelljét.


 

Az Audi csavar még egyet a dizájnon és az eddiginél is sportosabb megjelenést kap a ráncfelvarott A4, ezen felül a felszereltség is frissül. Az ingolstadtiak úgy gondolják, hogy 2018 harmadik negyedévében az ötödik generációs 3-as BMW vetélytársa lehet.

A formavilágban történt frissítés különösen az S-modell esetében látványos, amely kiemelkedő hátsó diffúzort és nagyobb, 19 colos kerekeket foglal magában. Az olcsóbb modellek 17- vagy 18 colos kerekeken futnak, de nagyobb oldalsó szoknyákat és egy új kialakítású hűtőrácsot is kapnak.

Audi A4 facelift Turbo Blue árnyalatban

Egy új szín is megjelenik a kínálatban, a Turbo Blue, amely a képen látható, egyenlőre kizárólag a Black Edition kiadású modelleknél érhető el.

Felszereltség tekintetében annyi változott, hogy már az alap modellben is elérhető lesz a műholdas navigáció. Korábban ez csak a SE felszereltségű modelleknél volt elérhető, de most már mindegyik változatban elérhető a SIM kártyát használó MMI rendszer, ami egy 7 colos kijelzőt tartalmaz, a korábbi 5 colos helyett.

Az Audi A4 multikormánya és középkonzolja

Már a belépő szintű modellben is megtalálható a multikormány és az elektromosan becsukódó tükrök. A sport változatban négyirányú ülésállítási lehetőség érhető el a vezető és a jobb egyben ülő utasa számára, valamint automatikusan becsukódó tükrök is a felszereltség részei.

Az S-line és a Black Edition modellek esetében ezeken felül kiegészülnek még a távolsági fényszórókkal.

Az Audi bejelentette, hogy a frissített A4-nek emelkedni fog az ára az elkövetkező hetekben, amikor megkezdődik az értékesítés. A modell hozzávetőlegesen 9 millió forintos induló árának enyhe növekedésére lehet számítani.

Az Audi A4-es, beleértve az S4 és az RS4 nagyteljesítményű modelleket is, elég jól teljesít eladás tekintetében. 2018 április végéig 48 979 darabot értékesítettek az európai piacon . Ez kényelmesen verte a BMW 3-as sorozatát, amelyből 36 736 darabot adtak el, annak ellenére, hogy a jelenlegi 3-as sorozatnak jövőre érkezik a frissített változata..

Forrás:

Ajánlott cikkek: