Létrehozva: 2017-04-06 15:41:00

Lenyűgöző videót adott ki a Tesla új-zélandi megjelenéséről

Szerző: Magyar Autókereskedőház Zrt.

Pár héttel ezelőtt végre hivatalosan is elkezdte a Model S értékesítését a Tesla Új-Zélandon. Az új Model S-ek már szállítás alatt állnak, és a Model X-eket is pár hét múlva megvásárolhatják a szigetországiak.


Új-Zéland, akárcsak szomszédja, Ausztrália mélyen elkötelezett a megújuló energiák mellett. Csakúgy, mint a Tesla-nak, így jelentős tervei vannak a két országgal.

Új-Zéland energiatermelésének 80%-át már most megújuló energiaforrások adják. Az országban hatalmas érdeklődés van a Model 3 iránt, így nem csoda, ha gyorsítani igyekszik a terjeszkedésen a Tesla.

A Tesla a szigetországi indulás jegyében összerakott egy 45 másodperces reklámvideót, de leginkább a Model S szerepel benne, ahogy a gyönyörű új-zélandi tájakon és városban autóznak vele, teljes pompájában.

Tesla Model S

Időközben a Tesla átlépte a 200 ezer darab eladott autót az idei első negyedévre. Model S-ből 171 ezer darabot értékesítettek, míg a Model X-ből 37 ezer darabot adtak el, mióta elkezdték a gyártásukat. Ha továbbra is ez a növekvő tendencia fog maradni, úgy nyár közepére már 250 ezer Tesla fogja róni a világ útjait!

Forrás:

Ajánlott cikkeink: