Létrehozva: 2021-07-13 08:38:23

Különleges, limitált kiadás készül a BMW X5, X6 és X7 modellekből

Szerző: Magyar Autókereskedőház Zrt.

Black Vermilion és Frozen Black kivitelekkel bővül a bajorok SUV kínálatának csúcsa.


A BMW SUV-kínálatának csúcsát képviselő trió különleges, limitált kiadású kiegészítőket kapott egyedi fényezéssel és egyéb felszereltséggel.  

Az X5 és X6 Black Vermilion modellek karosszériáját Frozen Black árnyalatra, míg a hűtőrács lamelláit vörösre festették, akárcsak az M Sport féknyergeket. Az autó alatt 22 colos könnyűfém felnik, valamint M Sport kipufogórendszer található. 

A Black Vermilion modellek utasterében mindent fekete bőr borít, vörös kiegészítőkkel párosítva, kezdve a lábtér szőnyegeitől egészen a hátsó ülésekig. Az autókban elülső komfortülések, sötétített, napvédő üvegek, illetve Alcantara tetőborítás található.

BMW X7 Frozen Black és X6 Black Vermilion egymás mellett

Az X7 M50i saját, hasonló specifikációkkal rendelkező limitált szériát kap: a Frozen Black Edition kitivelt. Akárcsak a Black Vermilion csomag, ez is Frozen Black fényezéssel, 22 colos könnyűfém felnikkel, M Sport kipufogórendszerrel, sötétített üvegekkel, Shadosline utastérkialakítással és M Sport féknyergekkel érkezik. 

Az X7-es utastere is kap némi változást, amely nagyon hasonló a Black Vermilion modellekben megtalálhatóra, bár a cég Comfort Plus Pack, Technology Plus Pack csomagjai, valamint a panoráma napfénytető továbbra is opcionális extraként szerepelnek a kínálatban.

A BMW 2021 szeptemberében kezdi meg a különleges kivitelek gyártását. Az X5 Black Vermilion Németországban 93 200 euróról (aktuális árfolyamon számolva 33,1 millió forintról), az X6 Black Vermilion 100 700 euróról (35,8 millió forintról), míg az X7 Frozen Black 108 700 euróról (38,6 millió forintról) indul.

BMW X7 Frozen Black és X6 Black Vermilion egymás mellett

Weboldalunkon is elérhetőek a BMW modelljei. Amennyiben valamelyikről szeretnél részletesebb információt kapni, keresd kollégánkat telefonon vagy e-mailben!

 

Forrás:

Autocar

 

Ajánlott cikkek: