Létrehozva: 2020-12-03 08:37:03

Közlemény a Magyar Autókereskedőház Zrt-t ért vádakra reagálva

Szerző: Magyar Autókereskedőház Zrt.
Öntsünk tiszta vizet a pohárba!

Az elmúlt időszakban számos ügyfelünk arról számolt be, hogy a konkurencia (nem vagyunk sokan a területen) valótlan információkat terjeszt a tevékenységünkkel és az üzleti folyamatainkkal kapcsolatosan, ezért úgy éreztük, ezekre az alaptalan vádakra reagálnunk kell.

Riválisaink azt állítják rólunk, hogy az általunk Magyarországra importált és forgalmazott Tesla modellekhez a vásárlók semmiféle garanciát sem kapnak, emellett a Tesla Accountot sem kapják meg az ügyfelek. 

Ezzel szemben a valóság az, hogy minden vásárló teljeskörű gyártói garanciával veheti át tőlünk a Tesla modelljét, mindemellett pedig természetesen az általunk átadott járművekhez is jár a Tesla Account. A Magyar Autókereskedőház által értékesített Tesla modellek MAGYAR rendszámmal, a vásárló nevére írva kerülnek értékesítésre és átadásra, hiszen ez is része a teljes körű ügyintézésnek, amit kínálunk. Az érdeklődők, amennyiben minket választanak, úgy a szakértő segítségen felül válogathatnak kedvező lízing és finanszírozási ajánlataink közül is. Cégünk több, gépjárműfinanszírozással foglalkozó lízingcég szerződött partnere, mivel a Magyar Autókereskedőház Zrt. az MNB által minősített finanszírozást közvetítő partner. Biztosítási területen is élen jár a vállalkozás, mert számos biztosító társaság termékeit kínálja, a standard áraknál kedvezőbb lehetőségekkel. 2018-óta ISO9001-es minősítési rendszer alapján működik a vállalkozás, 2019-ben az ECDH Zrt. GEKEMI minősítésén pedig ARANY fokozatot értünk el. 

Összegezve a Magyar Autókereskedőház Zrt. több éves múltra visszatekintő, dinamikusan növekvő részvénytársaság, melyet a pénzügyi mutatóink is alátámasztanak. Ez a fejlődés nem lenne lehetséges az ügyfeleink bizalma nélkül, amit csak úgy lehet megtartani, ha minden igényt kielégítő, prémium színvonalú szolgáltatást nyújtunk mindenkinek. Ez pedig kivitelezhetetlen lenne, ha nem kapnának garanciát vagy Accountot ügyfeleink a megvásárolt Teslájuk mellé…