Létrehozva: 2017-05-24 10:52:00

Kitüntették a Lexus LC-t

Szerző: Magyar Autókereskedőház Zrt.

Amerikában ismerték el a Lexus szupersport kupéját, az LC-t, amely a Texas Legjobb Nagy Teljesítményű Kupéja díjat vehette át


A Toyota luxus márkája harminc évvel ezelőtt Amerikából indult útnak a Lexus LS-sel. A világ vezető prémium hibrid autógyártójaként tartják azóta számon őket, több, mint egy évtizede a környezetbarát hibrid technológia úttörője. A Lexusok legendásan megbízhatóak, forradalmi technológiákkal rukkolnak elő évről-évre, világszinten növekszik a kereslet egyedi, futurisztikus modelljeik iránt.

Lexus LC

A Lexus egymaga több hibrid autót értékesített világszerte, mint a többi prémium gyártó együtt véve. Idén érkezik hazánkba az LC, amelyben a világ első Többfázisú Hibrid Rendszer található, ami már az LS luxus szedán is megkapott. Látványos formaterv, minőségi belső tér és persze a forradalmi hajtás – a texasi zsűri ezeket értékelte a leginkább. A 2017-es Auto Roundup kiállításon a Texasi Autós Szakírók Egyesülete (TAWA) a Lexus LC 500h-t tüntette ki a nívós díjjal.

Lexus LC500

A prémium grand touring kupék tagjává avanzsált LC motorpalettája nem csak az LC 500 nagy teljesítményű V8-asát tartalmazza, hanem az LC 500h új generációs Multi Stage Hybrid hajtásláncával is elérhető, ahol a teljesítmény az üzemanyag-takarékossággal párosul. Ezzel a Lexus hű marad alapvető értékeihez és minden modelljéhez kínál hibrid technológiát továbbra is.

Forrás:

Ajánlott cikkeink: