Létrehozva: 2019-07-29 20:20:59

Kémfotókon a 2021-es Maybach S-osztály

Szerző: Magyar Autókereskedőház Zrt.

A Mercedes zászlóshajóját erősen álcázott kivitelben tesztelték.


Nem telt el sok idő, mióta a Mercedes-Maybach GLS-t lencsevégre kapták, most azonban az S-osztály fényűzőbb kivitelének tesztautóját fotózták le álcázott kivitelben. Egy Volkswagen T-Roc R-Line előtt várakozott a piros lámpánál a jármű, melyről egyből látni lehetett, hogy a Maybach verzióról van szó. Nem csak a hosszú tengelytáv, de a hátsó oldalajtók hatalmas mérete is árulkodó jel. A másik jellegzetesség, mely már az S-osztály prototípusán is látható volt, azok a karosszériába simuló kilincsek. Ez a megoldás nem csak menő, de az aerodinamikán is javít, ráadásul kecsesebbnek is tűnik ezáltal a behemót jármű.

 2021-es Mercedes-Maybach S-osztály kémfotó elölről

Egyébként kicsit mókásan néznek ki a nagy kasztni alatt a 19 colos kerekek, a rövid első túlnyúlás pedig szintén jellegzetessége ennek a modellnek. Természetesen új frontrészt is kap a Maybach S-osztály, friss lámpákkal és hűtőráccsal. A lökhárító sarkain a krómkeretes légbeömlőkből is lehet látni valamit, melyek már a szériaérett verzióra utalnak. Hátul szintén újak a LED lámpák, melyekkel optikailag szélesítik az autót. A nagyméretű kipufogóvégekről egyelőre nehéz megmondani, hogy valódiak-e, mindenesetre hatásos látványt nyújtanak.

2021-es Mercedes-Maybach S-osztály kémfotó hátulról

 

2021-es Mercedes-Maybach S-osztály kémfotó beltérről

A fotósnak az autó belteréről is sikerült egy képet készítenie, ám ott is szinte mindent letakartak, így nem sok információt ad ez a kép. A hivatalos fotókat még egy jó ideig nem lehet majd látni, hiszen 2020 környékén mutatkozik majd be az új luxus S-osztály, melynek az Audi A8 L és a BMW 760Li lehet a nagy ellenfele.

A Mercedes-Maybach új kiadásának motorizáltságáról egyelőre nincsenek hivatalos információk, ám nagy valószínűséggel a jelenlegi modellben dolgozó motorokat ültetik át abba is, némi módosítással esetleg. Most V8-as és V12-es blokkokkal elérhető a nagy Merci, melyhez G-Tronic automata váltót kapcsol a gyártó. Természetesen a 4Matic összkerékhajtás sem maradhat ki a kínálatból, mellyel megfelelő magabiztossággal mozog a 2,2 tonnánál is nehezebb monstrum. A megjelenésénél már csak az ára lesz sokkolóbb az új modellnek.

Ezen a tesztvideón az S-osztály nagy riválisa, az Audi A8 szerepel, mely tartogat meglepetéseket!

 

Ajánlott cikkek:

Forrás: