Létrehozva: 2018-09-12 22:27:36

Ilyen lesz a 2019-es Hyundai Elantra

Szerző: Magyar Autókereskedőház Zrt.

Az átalakított 2019 Hyundai Elantra bemutatójára augusztusban került sor az amerikai Utah államban, a koreai gyártó pedig ma be is jelentette az autó várható árfekvését.


Az alapmodell 5 millió forintnál kezdődik – mindössze 130 ezer forinttal drágább, mint a tavalyi modell.

Az új Elantra SEL már alapfelszereltségként tartalmazza a Hyundai SmartSense biztonsági és kényelmi berendezéseit. A technológiai csomag része az ütközés-elkerülési asszisztens, sávelhagyási segítség, illetve a sofőrt figyelmeztető jelzés. Ha valaki ezen felüli extrákat szeretne az autójába, annak természetesen plusz pénzt kell fizetni, ám ez az ugrás sem mondható túl nagynak. Az Elantra SEL 5,7 millió forintért kapható, mely 470 ezer forinttal több a tavalyi árnál.

Elantra

Ha egy élénkebb Sport modellt szeretnél, a hatsebességes, kézi váltós verzióért 6,5 millió forintot, a hétsebességes automata verzióért pedig 6,8 millió forintot kell letenned az asztalra. 2019-ben visszatér a Value modell is, méghozzá 5,9 millió forintért. Az autó árát a díszítőelemek is befolyásolhatják: az Eco 6,1 millióba, a kissé díszesebb Limited trom 6,5 millió forintba kerül.

A következő év egyik újítása még az Elantra kompakt szedán új motorházteteje, első sárvédői, és az újratervezett hűtőrácsba mélyedő első fényszórók. Ami a hátsó részt illeti, az Elantra kap egy új hátsó lökhárítót, és menő hátsó lámpákat, melyek a szintén új csomagtartóhoz illeszkedik.

„A 2019-es Elantra belső és külső finomításaira azért volt szükség, hogy fenntartsuk az érzelemdús dizájnt, valamint olyan megfizethető kiegészítőket sorakoztassunk fel, melyekre az emberek vágynak” - mondta Scott Margason, a Hyundai gyártástervezési igazgatója.

Hyundai Elantra

Az 1991-es piacra dobása óta a vállalat 3 millió darab Elantrát adott el. A hatodik generációs modell hat különböző változatban lesz kapható: SE, SEL, Value, Limited, Eco és Sport. A dizájn bátor, kérdés, hogyan reagál a piac erre a lépésre.

Forrás:

Ajánlott cikkek: