Érdekességek szivárogtak ki az új Audi Q9 SUV-val kapcsolatban
4 hónappal, 3 héttel, 4 nappal ezelőtt

Érdekességek szivárogtak ki az új Audi Q9 SUV-val kapcsolatban

A részleteket hétpecsétes titokként kezelik, a hírek szerint azonban legkorábban 2022-ben érkezhet az Audi új zászlóshajója.

Az új Audi Q9 SUV modellel kapcsolatban eddig csak pletykák keringtek a világhálón. Ezek a híresztelések idén januárban új erőre kaptak, az állítások pedig az új SUV 2020 évvégi érkezéséről szóltak. Nos, az idei esztendő hamarosan véget ér, a Q9 háza táján pedig síri csend honolt. Egészen mostanáig.

A Motor.es weboldaltól származó nem hivatalos információk alapján az Audi új városi terepjárója számos elemében a Q7-hez hasonlít. A sorozatgyártás már 2022-ben elindulhat, ami rövid időnek tűnhet annak tükrében, hogy még az álcázott prototípust sem hozták nyilvánosságra. A kiszivárgott információk arról árulkodnak, hogy a Q7 alapján megálmodott Q9 a Bentley Bentayga modell méretein is túltesz majd. A vásárlók választhatnak a két, vagy három üléssoros kialakítás között. Ebben a tekintetben egy olyan hatalmas luxus SUV érkezése várható, mely a BMW X7, valamint a Mercedes-Benz GLS-osztály vetélytársa lehet a piacon.

A megfelelő versenyképességhez azonban teljesítményre is szükség lesz. A legfrissebb pletykák szerint az Audi a jól ismert 600 lóerős, 4 literes, ikerturbós V8-ashoz ragaszkodik, valamint a tervek szerint plug-in hibrid erőforrás is lesz a választható opciók között.

Amennyiben a Q9 valóban sorozatgyártásba kerül 2022-ben, akkor hamarosan látni fogunk néhány álruhát viselő tesztautót is.

Szerző: Magyar Autókereskedőház zrt.
1 nappal, 13 órával ezelőtt

2025-ben érkezik az Aston Martin tisztán elektromos sportautója

A jelenlegi modellek ráncfelvarrásán túl hibrid és elektromos autókkal bővítik a palettát.

Elolvasom
3 nappal, 14 órával ezelőtt

A Mercedes elektromos kisbusszal bővíti palettáját

Az EQT akár hétszemélyes kivitelben is elérhető lesz.

Elolvasom