Létrehozva: 2021-10-08 08:38:48

Elstartolt a Széchenyi Lízing GO!

Szerző: Magyar Autókereskedőház Zrt.
A MAH Zrt. kínálatában is elérhető már a Széchenyi Lízing GO lízingtermék, mellyel a személygépjárművekre igényelt konstrukcióban hatalmas állami kamattámogatás érhető el a KKV-k részére.

Széchenyi Lízing GO a KAVOSZ Zrt. által működtetett Széchenyi Kártya Program részét képezi, de azon belül elkülönült szabályok szerint működő konstrukció.

Az állami kamattámogatásnak köszönhetően a programban részt vevők a járműveiket évi FIX 0,5% kamat mellett törleszthetik. Egyetlen plusz költség a finanszírozott összegre vetített 1,5%-os szerződéskötési díj, mely maximum 1 500 000 HUF összeg lehet.


A finanszírozási forma lehet nyílt- vagy zárt végű pénzügyi lízing. Minimum 20% önerő fizetendő a konstrukcióban, minimum 3 000 000 HUF finanszírozási összeg mellett. A futamidő mindkét esetben 36 hónaptól indul. Zárt végű lízing esetében maximum 96 hónap, nyílt végű lízing esetében pedig 84 hónap futamidővel kalkulálhatunk.

Kollégáink mindenben szakszerű segítséget nyújtanak a folyamat olajozott lebonyolításának érdekében.

Vásárlóinknak nincs más dolga, mint megújult weboldalunkon a keresőre kattintani, ahol valós időben tekinthetik meg a mobile.de prémium autókra szűkített kínálatát úgy, hogy áraink minden, a folyamat során felmerülő költséget tartalmaznak. Egyedi kedvezményekért regisztráljanak weboldalunkon!

 

Tesla vásárlása esetén pedig válasszon kedve szerint egyedi 3D konfigurátorunk segítségével a  www.mah-ev.hu weboldalunkon.

Kapcsolatfelvétel