Létrehozva: 2018-12-20 13:15:43

Élményautózással tehettük szebbé a Lámpás ’92 Alapítvány lakóinak karácsonyát!

Szerző: Magyar Autókereskedőház Zrt.

A Lámpás ’92 Közhasznú Alapítvány fogyatékkal élő fiatal lakói jótékonysági rendezvényünk alkalmával ülhettek bele, csodálhattak meg és próbálhattak ki jobbnál-jobb autókat


2018.12.19-én került megrendezésre karitatív rendezvényünk a Drivingcamp tanpályán, Zsámbékon. Ahhoz, hogy ez az esemény megvalósulhasson köszönettel tartozunk továbbá a PannonHandel Zrt.-nek, az Alapjárat magazinnak, a XIXO Drinks csapatának, a Meglepkéknek, valamint az Infiniti Center Budapestnek!

Tíz óra magasságában, busszal érkeztek a Lámpás ’92 Alapítvány lakói a Drivingcampre. A fiatal felnőttek már a kezdetektől fogva izgatottak voltak, vajon miféle szuperautókat csodálhatnak majd meg, nem csak kívülről, de belülről is.

Nem sokkal később meg is kezdődött az autózás a tanpályán, a lakócskák pedig kedvük szerint dönthették el, melyik autóba huppannának leginkább. Nem vacilláltak sokat. A Meglepkék jóvoltából kipróbálhattak olyan teljesítményhajhász autókat, mint egy 400 lóerős Dodge Charger rendőrautó, vagy éppen egy Chevrolet Camaro SS. Ezenkívül egy Mercedes-Benz S-osztály is stílusosan vonzotta maga köré az embereket a helyszínen. Az eseményre az Alapjarat.hu egyik lelkes olvasója is elhozta napi rendszerességgel hajtott járgányát, mely egy rendkívül egyedi, kagylókék Volvo V90-es volt. A választék a Drivingcamp által kínált offroad járművekkel vált teljessé, így aztán már minden adott volt a brutális menetekhez.

Ha az ember jól mulat, csak úgy repül az idő. Nos, ez most sem volt másként. Az autózást egy rövid, közös ebéd szakította félbe, melynek során lehetőség adódott közelebbről is megismerni az eseményen résztvevőket. Ezt nem sokkal később az ajándékozás követte, ahol a szervezők apróságokkal kedveskedtek a Lámpás ’92 otthon lakóinak: az Infiniti Center Budapest jóvoltából márkajelzett kulacsot, az Alapjárat csapatától pedig bögrét kaptak a felnőttek. A MAH Zrt. szerette volna tudni, melyik az a termék, amire a leginkább szükség van az alapítványi otthonban, így miután ez kiderült, több porszívót is vásároltak az érintettek otthonába.

A fiatalok meghatódva fejezték ki hálás köszönetüket az ajándékokért, emellett rengeteg élménnyel lettek gazdagabbak. A tanpályán félelmetes sebességgel karöltve élhették át azt a fajta szabadságot, melyet sokan mások nem tapasztalhatnak életük során.

Ajánlott cikkek: