Létrehozva: 2021-03-01 16:24:52

Elkészült a MAH-EV.hu különleges, vadonatúj Tesla weboldala!

Szerző: Magyar Autókereskedőház Zrt.

360 fokban körbeforgatható, 3D-s modell segítségével szabhatod ízlésedre leendő Tesládat.


Bár még egy keveset várni kell arra, hogy megnyíljon a Magyar Autókereskedőház Zrt. vadonatúj, prémium autószalonja, ám addig sem tétlenkedünk. Kollégáink felmérték a piaci helyzetet, és meglepve tapasztalták, hogy jelen pillanatban nincs olyan online konfigurátor, ahol az érdeklődők 3D-ben tervezhetnék meg álmaik Tesláját, így egyértelmű volt, hogy új honlapunk fejlesztése során ebbe az irányba kell elindulnunk. Ezért született meg Magyarország első 3D-s, online Tesla konfigurátora, ami egy igazi kuriózumnak számít, hiszen ilyen opció még a Tesla hivatalos weboldalán sem érhető el.

a MAH-EV.hu új honlapjának nyitóoldala

Ahogy azt már eddig is megszokhattuk, a MAH-EV.hu nyitóoldalának tetején találjuk a Tesla teljes modellpalettáját. Innen egyetlen kattintással elérhető a Model S, a Model 3, a Model X és a Model Y konfigurátora is. Emellett már a kezdőoldalon olvashatsz szolgáltatásainkról, megismerkedhetsz a MAH Zrt. profi csapatával, valamint a Teslával kapcsolatos legfrissebb híreket, érdekességeket is megtalálhatod. 

Tesla Model 3 online konfigurátor a MAH-EV.hu weboldalán

Az online konfigurátorokon belül megtalálod az egyes modellek legfontosabb technikai paramétereket, illetve az adott modellhez kapcsolódó felszereltségi szinteket is. 

a Tesla Model 3 technikai paraméterei a MAH-EV.hu online konfigurátorában

Kicsit lejjebb görgetve egy galériát találsz, ide a Magyar Autókereskedőház Zrt. autóiról profi fotós által készített stúdiófelvételeket töltöttük fel, hogy a lehető legjobb minőségű képekkel segítsünk a választásban és a döntés meghozatalában. 

Tesla Model 3 online konfigurátor a MAH-EV.hu weboldalán

A galéria alatt található a konfigurátor érdemi része. Itt ízlésed és igényeid alapján állíthatod össze és rendelheted meg álmaid Tesláját. Kiválaszthatod a megfelelő kivitelt, színt, felnit, utasteret, valamint az opcionális extrákat is. A változások pedig azonnal megjelennek a 3D-s, 360 fokban körbeforgatható autó képén, így rögtön láthatóvá válik, hogyan is fog majd a valóságban kinézni az adott autó.  

piros Tesla Model 3 3D-s képe a MAH-EV.hu online konfigurátorában

Tesla Model 3 utastere a MAH-EV.hu online konfigurátorában

Fontos kiemelni, hogy a Magyar Autókereskedőház által értékesített Tesla modellek MAGYAR rendszámmal, a vásárló nevére írva kerülnek értékesítésre és átadásra, hiszen ez is része a teljes körű ügyintézésnek, amit kínálunk.

Ráadásul, aki az első negyedév folyamán új Teslát vásárol, annak az egész éves kötelező biztosítását, valamint egy éves országos autópálya-matricát ad a Magyar Autókereskedőház Zrt. Így amellett, hogy benzinre már nem kell költeni, egyszerre két gondot is leveszünk ügyfeleink válláról.

 

Látogass el a MAH-EV.hu megújult felületére, és állítsd össze még ma álmaid Tesláját, egy olyan 3D-s konfigurátor segítségével, amit még Elon Musk is megirigyelne. 

 

Ha Te is szeretnél Teslát venni, akkor keresd kollégáinkat, Král Ádámot ([email protected]), vagy Bachman Gergelyt ([email protected]), akik készséggel állnak rendelkezésedre telefonon (+36-20-666-8888) vagy e-mailben.