Létrehozva: 2017-02-07 11:25:00

Csapatépítő a Trap Factory-ban

Szerző: Magyar Autókereskedőház Zrt.

A Magyar Autókereskedőház Zrt. fedélzete múlt hét pénteken részt vett a hasznaltauto.hu internetes weboldal által a trap factoryban megtartott éves rendezvényén. Hogy milyen eredménnyel? Vittünk mindent amit lehetett...


Első felvonás / Szabadulószoba V1.1

Délután a 17 órakor kezdődött a rendezvény, ahová több gépjárműkereskedő is hivatalos volt. Mi hatan érkeztünk, néhány pogácsa és üdítőital elfogyasztása után sor került az első feladatra, ami egy szabadulószobából való kijutás volt. 

Szabadulószoba első felvonás

Szabadulószoba első felvonás

A feladat szerint meg kellett taláni négy darab A/4-es lapot, melyen egy-egy kapcsolási rajz volt a bejárati vasajtó nyitásához. Különféle számzáras lakat volt minden zárható szekrényen, ajtón melyek nyitási kombinációját ilyen olyan trükkel lehetett megtalálni. A feladatok megoldásáról a szervezők kérésére nem írhatok többet, de meg kell jegyeznem, nem volt könnyű kitalálni, hol, mit, miért... 

Dolgozik a csapat....

Dolgozik a csapat....

A vasajtó és az azt nyitó 16 alkapcsolóval ellátott tábla.

A vasajtó és az azt nyitó 16 alkapcsolóval ellátott tábla.

Összeségében 34 perc alatt jutottunk ki a szobából, ami a valaha mért második legjobb idő a szoba történetében, arról nem is beszélve, hogy mindezt segítség nélkül tettük meg, ami a rendezők szerint is kiemelkedő teljesítmény volt. Viszonyításképpen a többi csapat bő egy óra alatt jutott ki a saját szobájából, de az igaz, hogy a szobák nehézségi szinte nem volt egyforma, ez mentségükre legyen mondva.  

A MAH Zrt. fedélzete. 

A MAH Zrt. fedélzete. 

Második felvonás / Ügyességi játékok

Miután gyakorlatilag halálra untuk magunkat, mire a többi csapat megoldotta a kiszabadulást, jöhetett számunkra az ügyességi játék rész. Ebben a részben 8 ügyességi feladatot kellett megoldani. Volt itt is minden... Golyóvezetés fakarikával lehetetlen pályán, ping-pong labda terelés szájjal történő fújással, golyóvezetés egy adott pályán ketten és sorolhatnám itt is a pályákat. 

Golyóvezetés fakarikával lehetetlen pályán.

Golyóvezetés fakarikával lehetetlen pályán.

Labdakirakósdi látatlanul elmondás alapján...

Labdakirakósdi látatlanul elmondás alapján...

A feladatok nehezek voltak, de szerintem ennyit régen nevettünk, mint ezek alatt. Komoly motorikus érzékekre és jelentős mennyiségű türelemre volt szükség a játékok elvégzéséhez, de ezt a feladatot is hozta a team. Végül nyolc játékból négyben bizonyult legjobbnak a csapatom, nagyon büszke is vagyok rájuk. Összességében mi végeztünk az élen, mind a szabadulásban, mind az ügyességi játékokban.

A játékok végeztével egy fantasztikus svédasztalos vacsora várt ránk, megnyugatok mindenkit, ezen a területen is kitettünk magunkért. 

Az a leves, istenem....

Az a leves, istenem....

Ezúton is köszönöm a csapatom minden tagjának a részvételt és a hozzáállást. Őszinten hiszek benne, hogy amilyen eredményt a játékok alatt elért ez a csapat, azt a gépjárműimport területén is minden további nélkül tudja prezentálni.

Borka J. Balázs / Vezérigazgató

2017.02.07.

Ajánlott cikkeink: