Létrehozva: 2017-04-12 13:52:00

Az MG elektromos szuperautóval megy a Shanghai Autószalonra

Szerző: Magyar Autókereskedőház Zrt.

Úgy néz ki, az MG visszatér a sportautós gyökereihez az E-Motion-nel, ami egy gyönyörű konceptautónak ígérkezik a Shanghai Autószalonra


Az E-Motion konceptautó teljesen elektromos meghajtással fog rendelkezni, ami képessé teszi 4 másodperc alatt felgyorsulni 100 km/h-ra, de e mellé majdnem 500 km-es hatótávot ígérnek.


Az autó hasonló látványvilággal fog rendelkezni, mint a nemsokára piacra kerülő MG ZS kompakt SUV, de az Aston Martinhoz is hasonlatos lesz a függőleges hátsó lámpáival és letisztult hátsó dizájnjával. Az autó arányait elnézve valószínűleg 2+2-es üléselrendezés várható, annak ellenére, hogy csak kétajtós coupé.


Az E-Motiont elnézve a hűtőrácshoz az inspirációt a Mercedes ’Gyémánt’ hűtőrácsa adhatta és az autó eleje a Mazda Kodo-formavilágát idézi. A lámpák kialakítása tisztelgés az idén 55 éves MG MGB-nek.


Az MG szóvívője semmit nem tudott megerősíteni az autóval kapcsolatban azon kívül, hogy a Shanghai Autószalonon kerül bemutatásra. Azzal kapcsolatban se tudott nyilatkozni, hogy vajon lesz-e az Egyesült Királyságban olyan autó gyártásban később, ami az E-Motionre épül majd.

Forrás:

Ajánlott cikkeink: