Létrehozva: 2018-07-09 15:57:37

A SEAT is a BeatsAudióval kooperál

Szerző: Magyar Autókereskedőház Zrt.

A SEAT Ibiza és az Arona két új modellváltozata a kimagasló BeatsAudio hangzásvilágot, egyedi külső részleteket és belső megoldásokat kínálva érkezik a kereskedésekbe.


 

A SEAT kompakt modelljeitől már megszokhattad, hogy számos egyedi részlettel, dekoratív, stílusos megjelenéssel igyekeznek lenyűgözni első sorban a fiatalokat és a hölgy sofőröket. Most egy prémium kategóriás hangrendszerrel teszik teljessé a képet: a SEAT Ibiza és Arona Beats modellek 8 csatornás 300 watt teljesítményű erősítővel, digitális jelfeldolgozóval és 7 hangszóróval érkeznek. Ezen felül az alapfelszereltség részeként kínálják a Full Link-rendszert (MirrorLink, Android Auto, CarPlay), mellyel igazán hatékony az okostelefon és az autó kapcsolatának létrehozása.

SEAT Ibiza Beats

Az Ibiza és Arona Beats modellek LED nappali menetfényt és Full LED fényszórókat, valamint króm ablakkereteket kaptak, külső ismertetőjegyük még a visszapillantók és a ködlámpák Eclipse Narancs fényezése. A teljes színválaszték öt színből áll: Magnetic Tech, Eclipse Narancs, Urbán Ezüst, Midnight Fekete és Nevada Fehér árnyalatok választhatók az eltérő tetőszínek mellett. A beltérben megvilágított küszöb és a narancs vagy fehér fényben is elérhető hangulatvilágítás kapott helyet, a rádió kerete, a sebességváltó, illetve a kormánykerék és a kézifék öltései készülnek Eclipse Narancs színben.

SEAT Arona Beats

Az Ibiza Beats esetében a motorpaletta is számos lehetőséget kínál: létezik a 75 lóerős 1.0 MPI és a háromhengeres 1.0 TSI, mely 95 és 115 lóerővel kapható, a legerősebbhez rendelhető a DSG automataváltó. A dízel választék 80, 95 és 110 lóerős, 1.6 literes erőforrásokban merül ki, a közepes teljesítményű egységhez a hétsebességes DSG is társítható.

Seat Arona Beats beltér

Az Arona Beats 95 lóerős, 1.0 literes TSI motorral indít, ötsebességes manuális váltóval. A 115 lóerős változathoz már hatsebességes kézi váltó társul vagy a hétfokozatú DSG. Az 1.6 TDI szintén 95 lóerővel és DSG-vel kapható, a 115 lóerős változat pedig csak hatsebességes kézivel. A SEAT Ibiza és az Arona Beats kiadásai 2018. utolsó negyedévében jelenhetnek meg a kereskedésekben.

Forrás:

Ajánlott cikkek: