Létrehozva: 2017-06-26 10:10:00

A Nürburgringen tesztelik a Lamborghini Urust

Szerző: Magyar Autókereskedőház Zrt.

Az olaszok egyelőre jól leplezik az Urus végleges formáját, az első turbós Lamborghini hangját viszont már most meghallhatod


Stefano Domenicali, a Lamborghini gyártásvezetője május közepén jelentette be, hogy egy 4.0 literes nyolchengeres fogja hajtani az Urust, két turbófeltöltővel, amely 650 lóerő körüli csúcsteljesítményt jelent majd. Ezek impozáns számok, a kérdés már csak az, hogy hogyan tudják összehangolni az olaszok a rendszert. Az Urus hangja minden esetre meglehetősen szép, a Nürburgringen, tesztelés közben hallhatod meg az olasz bölény moraját.

Az Urus lesz majd az első turbós Lamborghini, 2019-től a gyártó első hibridje címet is kiérdemelheti majd. A konnektoros változat 700 lóerő és 1000 Nm fölé is tolhatja a maximális elérhető teljesítményt, a technológiát a Porsche Panamera Turbo S E-Hybridtől lesték el, amely szintén egy V8-as motort használ.

Lamborghini Urus

A világszintű premier decemberben esedékes, élőben majd jövő év elején, Genfben lesz látható. Az árát 200 ezer euróra becsülik, évente 4000 darab eladásával számolnak az olaszok.

Lamborghini Urus

Forrás:

HVG

Ajánlott cikkeink: