Létrehozva: 2023-03-14 00:55:03

A Mitshubishi Motors újra bizonyítja, mennyire fontosak számára az európai vásárlók

Szerző: Magyar Autókereskedőház Zrt.

A Mitsubishi Motors tovább bővíti modellkínálatát, elektrifikált modelleket kínálva Európa legfontosabb autópiaci szegmenseiben.


A Mitsubishi Motors Europe tovább bővíti kínálatát az európai piacon. A már gyártás alatt álló új generációs ASX és a 2023 őszén érkező vadonatúj COLT mellett a vállalat 2024-ben lép piacra a kontinensen zászlóshajójával, az Outlander PHEV modellel. Az európai vásárlók számára fejlesztett, díjnyertes új Outlander PHEV-vel a márka újra bebizonyítja, mennyire fontosnak tartja európai vásárlóit, akik számára egyre több elektrifikált modellt kínál a legfontosabb piaci szegmensekben.

“Az Outlander PHEV bevezetésével megerősítjük a Mitsubishi Motors elköteleződését az európai piac iránt, és egyúttal újabb fontos mérföldkőhöz érünk, visszatérve a rendkívül népszerű D-SUV szegmensbe,” nyilatkozta Frank Krol, a Mitsubishi Motors Europe elnök-vezérigazgatója. “Az Outlander előző három generációja több mint félmilliós értékesítési eredményt ért el a modell 2003-as bemutatása óta. Az új Outlander immár a negyedik generációt képviseli, és díjnyertes dizájnjával és technológiájával új magasságokba röpíti majd márkánkat Európában.”

A Mitsubishi Outlander PHEV azokra az alapokra épít, amelyeket még az úttörőnek számító első generációs plug-in hibrid SUV rakott le 2013-ban, és amelyek 200.000 ilyen autó eladását eredményezték a kontinensen. Előremutató formatervéért és műszaki megoldásaiért az új generációs családi SUV több mint 20 díjat* gyűjtött be az elmúlt két évben. A Mitsubishi Outlander PHEV külső megjelenése a Mitsubishi Motors formanyelvét tükrözi: oldalnézetből a Sculpted Solidity elve érvényesül, míg elölnézetből a közismert Dynamic Shield orrkiképzés, hátul pedig a Hexaguard Horizon formavilág sugall biztonságot és erőt. Az utastér minősége, praktikuma és japán kézműves minőségű kidolgozása egyértelműen prémium benyomást kelt.

Az Outlander PHEV második generációs, fejlett EV-alapú plug-in hibrid hajtáslánca ikermotoros 4x4 hajtással és a rallypályákon tökéletesre csiszolt Szuper Összkerékvezérléssel működik. A Mitsubishi Motors első generációs PHEV technológiája nagy sikert aratott a vásárlók körében – először az előző Outlander PHEV, majd 2021-ben az Eclipse Cross PHEV modellben.

A Mitsubishi Outlander PHEV tulajdonosainak biztonságos és komfortos autózásáról a legmodernebb vezetéssegítő és infotainment technológiák gondoskodnak.

Az Outlander PHEV 2024-ben mutatkozik be Európában.

* Az Outlander és az Outlander PHEV modellek összesen több mint 20 díjat kaptak technológiájukért és dizájnjukért.