Létrehozva: 2017-08-09 14:11:00

A Mercedes egy új Maybach-kal készül

Szerző: Magyar Autókereskedőház Zrt.

A design-főnök Gorden Wagener egy meglepetést ígért a nyárra, ami akár a Rolls-Royce Dawn ellenfele is lehet


A Mercedes egy pár másodperces videót tett közzé a Vision Maybach 6 konceptautóról, aminek a formatervét ebben a hónapban, augusztus-ban mutatnak be a Pebble Beach Concourse d’Elegance-on.

A Vision Maybach 6-et nemsokára bemutatják

A 2016-ban bemutatott Maybach 6 konceptautó kabrióváltozata ugyanúgy 2+2 üléses lesz, összkerék-hajtással, másképp nem is tudná rendesen kihasználni a 738 LE-t. Azt már meg se kell említeni, hogy teljesen elektromos lesz a sirályszárnyas Vision Maybach 6, ráadásul tökéletes ellenfele lesz a Rolls-Royce Wraith-nek és annak kabrió testvérének, a Dawnnak.

A bennfentesek azt sugallták, hogy a Maybach 6 modellek gyártása során egy új, testre szabott építési művelettel lehet majd összeszerelni, hogy az ilyen luxus kategóriájú modellek vásárlóinak nagyobb szabadságot adhassanak autók testreszabásában.

A Maybach egy kabrióval készül

Gorden Wagener, a Mercedes design-főnöke múlt héten egy Instagram-bejegyzésben azt írta, hogy nagy meglepetésre készülnek a nyáron és a bejegyzésben a Maybach 6 skicceket mutatta.

A videó, hogyan szeretné a Mercedes-Maybach, hogy a Vision 6-szel álmodj éjjel:

Augusztus 17-én kezdődik a Pebble Beach Concours d'Elegance, ahol is bemutatják majd a BMW Z4 koncept autót, látható lesz majd egy kabrió változat is a BMW csodájából, ami nem mellesleg közös alapokon van fejlesztve a visszatérő Toyota Supraval.

Forrás:

Autocar

Ajánlott cikkeink: