Létrehozva: 2016-09-28 11:20:00

A Flying Spur S a leggyorsabb négyajtós Bentley

Szerző: Magyar Autókereskedőház Zrt.

Minimális változtatással új topmodellt kreált a Bentley a Flying Spur kínálatának csúcsára. Négyajtóshoz képest nagyon megy az S


Króm helyett a fekete dominál a Bentley Flying Spur S hűtőmaszkján, valamint tükrein és 21 colos alufelnijein.

A fekete kiegészítőkről azonnal beazonosítható, hogy nem mezei Flying Spurral van dolgunk. A Porsche csúcsváltozataihoz hasonlóan, nevében csupán egy S betűvel bővült minden idők leggyorsabb sorozatgyártású négyajtós Bentley-jének neve. Ez az S a külső sötétítéseken túl az utastérben új háromküllős kormánykereket és W12 S feliratokat takar, például a fejtámlákon.

Bentley Flying Spur S

Belül is a sötét árnyalatok jellemzik a Bentley Flying Spur S megjelenését.

Sportosabbnak mutatja magát és valóban az is az S a többi Flying Spurhoz képest, pedig motorjaik alapvetően egyformák. Ám az S-ben 10 lóerővel többet tud a hatliteres, W12-es biturbo motor, ami konkrétan 626 lóerőt és 820 newtonméter nyomatékot jelent. A futómű is a fokozott menetteljesítményekhez hangolt, hiszen az S sebességmérője nem áll meg 320-nál, hanem tovább kúszik 325-ig. A százas tempót 0,1 másodperccel hamarabb éri el az S, azaz 4,5 másodperc alatt, ami szép eredmény egy közel 2,5 tonnás óriástól.

Forrás:

www.autonavigator.hu

Ajánlott cikkeink: