A drivE.ON applikáció könnyítené a villanyautósok életét
7 hónappal, 3 nappal ezelőtt

A drivE.ON applikáció könnyítené a villanyautósok életét

Keress, foglalj elektromos autó töltőt az E.ON új telefonos alkalmazásával.

Az E.ON-nál is fontos a jövő közlekedését megújító okos és fenntartható megoldások fejlesztése, így április 20-tól a cég elektromos töltői az eddig megszokott manuális működtetés helyett a drivE.ON mobil applikáción keresztül használhatóak az ügyfelek számára. Előnye, hogy az ügyfelek fél órával a tervezett használati időpont előtt már le tudják foglalni a töltőt, így elkerülhető a felesleges várakozási idő a töltőpontnál, illetve tervezhetővé válik a töltés.

drivE.ON applikáció

A felhasználók chat formájában is kommunikálhatnak, sőt, a térképes kereső nem csak az E.ON, hanem a többi szolgáltató töltőit is mutatja – részletes információval a csatlakozó típusáról és a foglaltsági állapotról is. Az alkalmazás értesítést küld a kiválasztott töltőpont foglaltságának megszűnéséről is. Az előzetesen lefoglalt töltőponton beállítható, hogy várhatóan mennyi ideig tart a töltés, ezáltal más felhasználók számára is tervezhetővé válik az adott töltőpont igénybevételének lehetősége.

Videó a drivE.ON applikáció használatáról:

Tekintettel a rendkívüli pandémiás időszakra, a töltők használata a járványhelyzet miatt egyelőre mindenki számára ingyenes. A drivE.ON már bárki számára elérhető a Google Play és App Store áruházakban

Forrás:

Ajánlott cikkek:

Szerző: Magyar Autókereskedőház zrt.
2 nappal, 12 órával ezelőtt

Európában már a Volkswagen ID.3 a legnépszerűbb EV

Egy év alatt 197 százalékkal nőtt a hálózatról tölthető autók iránti kereslet a kontinensen.

Elolvasom
5 nappal, 10 órával ezelőtt

Világrekordot driftelt a Porsce Taycan – VIDEÓ

Kilinccsel előre állt az élre a hátsókerekes Taycan az EV-k között.

Elolvasom